ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Μονόδρομος η νίκη"

Θεοδωρίδης: "Μονόδρομος η νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης, χαρακτήρισε μονόδρομο τη νίκη για τον Παναιτωλικό στο σαββατιάτικο ματς στην Δράμα με αντίπαλο την τοπική Δόξα. Η αποστολή για την Δράμα

Μονόδρομος είναι για τον Παναιτωλικό η νίκη στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας εκτός έδρας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League.

Αυτό τόνισε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Δράμας, ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο οποίος επεσήμανε πως στην κατηγορία δεν αρκεί μόνο η ποιότητα μιας ομάδας, αλλά και η δύναμη για να πάρει τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοδωρίδη στο "Ράδιο ΗΧΩ":

Για το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στις δυο ομάδες: " Θεωρώ πως η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δυο ομάδες, καθώς εμείς σαν Παναιτωλικός επιδιώκουμε την άμεση άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και η Δόξα την είσοδό της στην εξάδα και τα play offs.

Πάντως, η συγκεκριμένη ομάδα αξίζει κάτι παραπάνω, λόγω ιστορίας και κόσμου. Η Δόξα διαθέτει αρκετή ποιότητα, έχει πάρει καλά αποτελέσματα και το μεταξύ μας παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα".

Για τον αγώνα που προηγήθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το θέμα του Φουρτάδο: " Έτσι όπως ήρθε το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ενέργεια του ποδοσφαιριστή του θίγει την τιμή και την αξιοπρέπειά του συλλόγου. Ήταν αντιεπαγγελματική ενέργεια, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλες λέξεις. Ήταν άδικο όπως εξελίχτηκε για εμάς, μας προβλημάτισε, αλλά ας το κρίνουν άλλοι".

Για την εικόνα του πρωταθλήματος: " Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έχει ακόμα δρόμο, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και δεν αρκεί η ποιότητα. Χρειάζεται και δύναμη για να πάρεις τα αποτελέσματα που χρειάζονται".

Για τη δουλειά που γίνεται στον Παναιτωλικό: " Όταν έχεις πρόεδρο (σ.σ. Φώτη Κωστούλα), που σου παρέχει ένα γήπεδο όπως αυτό που διαθέτουμε και άμεση οικονομική συνέπεια, τότε μπορείς να χαίρεσαι το ποδόσφαιρο κι αυτό κάνω κι εγώ εδώ".

Η αποστολή του Παναιτωλικού

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου για την αναμέτρηση και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή για την Δράμα.

Σε αυτήν δεν βρίσκονται οι Μπακάκης, Πασάς, Μεταξούλης, ο Ρότσα που είναι τιμωρημένος και ο Τζόνσον που ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τζενάμο, Mπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μπελεβώνης, Γκουέι, Καούνος, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκέλε, Γκούρμα, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ και Καραμαλίκης.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ