ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πρώτος στόχος ο Ζαραδούκας

Πρώτος στόχος ο Ζαραδούκας
INTIME SPORTS

Ο "γάμος" με τον Ζαραδούκα χάλασε πριν ένα μήνα. Μετά τις αποφάσεις της Τρίτης όμως ο Παναιτωλικός φουλάρει για τον 25χρονο ακραίο αμυντικό.

Είναι γνωστό πλέον πως η ομάδα του Παναιτωλικού αναζητεί εδώ και καιρό έναν αριστερό μπακ κι έναν επιθετικό, με το όνομα του Σιμποντά να είναι τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο.

Μετά τις εξελίξεις όμως με τον υποβιβασμό της Καβάλας και τον Ολυμπιακού Βόλου, μία περίπτωση που είχε χαθεί πριν ένα μήνα βγήκε και πάλι στο προσκήνιο.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον Ζαραδούκα πριν από ένα μήνα με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να πάει στην ομάδα τους, όμως οι εξελίξεις εκείνης της περιόδου πάγωσαν τα πράγματα.

Μετά την απόφαση της ΕΕΑ όμως τα δεδομένα άλλαξαν και ο 25χρονος αριστερός μπακ είναι και πάλι στην κορυφή της λίστας του Μπάμπη Τεννέ. Έτσι όταν κι αν μείνει ελεύθερος ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για να κλείσει παίκτη σε μία θέση που "πονάει".

Από εκεί και πέρα την Τρίτη το βράδυ κυκλοφόρησε και μία φήμη για τον φορ του Βόλου, Χουάν Μάρτιν, όμως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή για να γνωρίζουμε οριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ