ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μπήκαν Μορένο, Ράφαελ

Μπήκαν Μορένο, Ράφαελ
Μορένο INTIME SPORTS

Στην διάθεση του Μάκη Χάβου τέθηκαν την Δευτέρα οι Μορένο και Ράφαελ οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα δώσουν το παρών στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον Παναιτωλικό άφησαν πίσω τους την ήττα από τον Παναθηναϊκό και κοιτάνε μπροστά σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει και την είσοδο τους στα πλέι οφ καθώς υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης και με νίκη θα εδραιώσουν την θέση τους. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για το ματς του Σαββάτου με τον Μάκη Χάβο να έχει μπροστά του αρκετές μέρες για να προετοιμάσει την ομάδα του.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Παναιτωλικού μάλιστα είναι πως την Δευτέρα είδε τους Μορένο και Ράφαελ να ακολουθούν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκαν έτσι στην διάθεση του ακόμα και για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν αρκετό χρόνο στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έκαναν μασάζ και κρυοθεραπεία.

Οι υπόλοιποι πρόγραμμα που περιλάμβανε, ασκήσεις συντονισμού και ευλυγισίας, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις ταχυδύναμης με σέντρες και σουτ, παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο. Το πλήρες πρόγραμμα ακολούθησαν Μορένο και Ράφαελ.

Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ