ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μία ενδεκάδα λάθη

Μία ενδεκάδα λάθη
Παναιτωλικός προπόνηση INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε 11 σερί ματς χωρίς νίκη και το Sport24.gr εντόπισε μία ενδεκάδα λάθη από 11 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές (videos)

Περίπου κάθε χρόνο υπάρχει μία ομάδα στο πρωτάθλημα που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη και προέρχεται συνήθως από τη δεύτερη κατηγορία.

Πέρσι και πρόπερσι αυτό το ρόλο είχαν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, ενώ φέτος αυτό το ρόλο θα μπορούσε να έχει ο Παναιτωλικός. Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε.

Η ομάδα του Αγρινίου παρότι ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια άρχισε να κάνει μία μεγάλη "κοιλιά" με αποτέλεσμα να έχει μείνει δίχως νίκη εδώ και 11 σερί αγώνες πρωταθλήματος.

Σε αυτούς τους 11 αγώνες λοιπόν εντοπίσαμε τουλάχιστον 11 λάθη από 11 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές!

Ακούγεται υπερβολικό όμως είναι η αλήθεια και το πιο παράξενο από όλα έχει να κάνει με το γεγονός πως όλοι παίζουν σε διαφορετικές θέσεις.

Ας το δούμε αναλυτικά...

Μία ενδεκάδα λάθη

Τερματοφύλακας: Τζενάμο

Άμυνα: Κούσας, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Άντι

Κέντρο: Φερνάντες, Ρότσα, Μουμίν, Μπουμάλ

Επίθεση: Χαριστέας, Ονουάτσι

Πρωταθλητής στα λάθη ο κεντρικός αμυντικός Ανέστης Αναστασιάδης, που όπως φαίνεται και στα βίντεο είναι μέσα σε τουλάχιστον τρεις φάσεις που έγιναν γκολ.

Από εκεί και πέρα εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως και οι δυο τερματοφύλακες (Τζενάμο, Μπλάζιτς) δέχθηκαν δυο πολύ όμορφα γκολ, στα οποία όμως φέρουν μεγάλη ευθύνη (το ένα από κόρνερ, το άλλο σουτ-κρεμαστό από πολλά μέτρα μακριά).

Στα highlights το λάθος των Μπουμάλ και Ρότσα στο τελευταίο ματς με τον Λεβαδειακό και το πέναλτι του Ονουάτσι, όπως και το μαρκάρισμα με τα μάτια του Φερνάντες που άφησε την άμυνα του ακάλυπτη.

Χαριστέας, Άντι, Μουμίν και Ετζενγκουέλε εμπλέκονται σε μία φάση ο καθένας που θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Κλείνοντας να πούμε πως το ποδόσφαιρο είναι άθλημα των λαθών, αφού μόνο έτσι μπαίνουν γκολ. Όταν όμως τα λάθη γίνονται πολλά, το αποτέλεσμα είναι πάνω κάτω αυτό που συνέβη φέτος στον Παναιτωλικό.

Περισσότερα όμως στα βίντεο που ακολουθούν

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ