ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σκέψεις φυγής από τον Κωστούλα!

Σκέψεις φυγής από τον Κωστούλα!
INTIME SPORTS

Η κακή πορεία της ομάδας, τα πολλά χρήματα που πάνε στράφι και τα εμπόδια που βρίσκει συνεχώς μπροστά του ο Φώτης Κωστούλας, τον έχουν οδηγήσει στο να σκεφτεί ακόμα και την αποχώρηση από τον Παναιτωλικό.

Η φετινή χρονιά, ξεκίνησε με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες και καλά αποτελέσματα για τον Παναιτωλικό, όμως έχει εξελιχθεί τις τελευταίες εβδομάδες, σε μια τραγωδία δίχως τελειωμό.

Η ομάδα του Αγρινίου αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και 11 παιχνίδια (!) και αν συνεχίσει να παρουσιάζει αυτή την άθλια εικόνα και να μην παίρνει αποτελέσματα, τότε ο κίνδυνος του υποβιβασμού θα είναι ορατός.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τα πολλά χρήματα που έχουν επενδυθεί και δεν έχουν αποτέλεσμα, αλλά και τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά του συνέχεια ο Παναιτωλικός, έχουν κάνει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, να σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goalnews", ο Φώτης Κωστούλας έχει εκμυστηρευτεί σε στενούς του συνεργάτες πως δεν αποκλείεται να φύγει από την ΠΑΕ, σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε η αλλαγή προπονητή (ο Τάκης Λεμονής πήρε τη θέση του Μπάμπη Τεννέ), ούτε κάποιες μεταγραφές τον Γενάρη, έχουν φτιάξει την εικόνα του Παναιτωλικού και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ