ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Λεμονής: "Όλα τα ματς είναι μονόδρομος"

Λεμονής: "Όλα τα ματς είναι μονόδρομος"
INTIME SPORTS

Μονόδρομος είναι όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή

Για τον Παναιτωλικό και την προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Super League, όλα τα παιχνίδι που απομένουν είναι μονόδρομος σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή και όσα είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής (25/3) με την ΑΕΚ, τόνισε πως είναι δύσκολο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσει η "κιτρινόμαυρη" ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Λεμονής στη "Nova":

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: " Το ματς με τον ΠΑΟΚ τελείωσε και έχουμε μείνει ευχαριστημένοι όλοι από την προσπάθεια, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι με μία μεγάλη ομάδα παρά τα προβλήματα που έχει. Δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτούμε πολύ. Πρέπει να ενεργούμε να μπαίνουμε στο γήπεδο και να προσπαθούμε για τη νίκη".

Για τα προβλήματα της ΑΕΚ: " Δεν μπορούμε εμείς να ασχοληθούμε με αυτά. Είναι θέματα της ΑΕΚ. Δεν έχουμε το χρόνο και την πολυτέλεια για πολλές σκέψεις. Έχουμε συγκεντρωθεί στο παιχνίδι".

Για το δυνατό σημείο της ΑΕΚ: " Έχουν παίκτες με ποιότητα, έχουν δείξει και σαν ομάδα και ως μονάδες πως διαθέτουν ποιότητα. Όλες οι ομάδες αυτή την περίοδο είχαν και καλές και κακές στιγμές, από εκεί και πέρα για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι μονόδρομος. Θα δουλέψουμε όλες αυτές τις μέρες για να μπορέσουμε παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι".

Για τη σωτηρία: " Δεν μπορούμε να μπούμε σε υπολογισμούς, βλέπεται πως κάθε Κυριακή έρχονται αποτελέσματα που είτε μπορούν να ανεβάσουν τον πήχη ή να τον κατεβάσουν. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα κάθε Κυριακής, αλλά όπως δείχνει ανεβαίνει πιο πάνω από εκεί που υπολόγιζαν αρχικά οι πιο πολλοί".

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα περιλάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής (23/3) από την οποία απουσίασαν ο Μπελεβώνης και ο Ετζενγκουέλε.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Μπλάζιτς, Κούσας και Κουτρομάνος. Η προπόνηση του Σαββάτου (24/3) θα γίνει στις 12.00 στο EMILEON SportCenter.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ