ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κουτρομάνος: "Εγώ θέλω να βλέπω την ΑΕΚ ψηλά"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο μπακ του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κουτρομάνος, σχολίασε την εικόνα της πρώην του ομάδας, ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι θέλει να τη βλέπει ψηλά και στην πρώτη τριάδα.

Ο Παναιτωλικός έφυγε με το βαθμό από το ΟΑΚΑ, μετά το 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ, και ο μπακ της ομάδας του Αγρινίου σχολίασε την εικόνα της Ένωσης, υποστηρίζοντας ότι της αρμόζει να είναι στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

"Εγώ θέλω να βλέπω την ΑΕΚ ψηλά γιατί είναι μεγάλη ομάδα, έχει ένα θαυμάσιο κόσμο και της αρμόζει να είναι στις τρεις πρώτες θέσεις.

Είχαμε πολλά προβλήματα, εμείς προσπαθήσαμε πιο πολύ ανασταλτικά, ο προπονητής έχει όλα τα παιδιά κοντά στην ομάδα και δεν φάνηκε η απουσία πολλών παικτών.

Είχαμε χημεία, είμαστε οικογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Στην αρχή πίστεψα ότι κάτι καλό μπορούσε να βγει, δεν πειράζει, πήγαμε στην επόμενη φάση. Ήταν δύο δύσκολα ματς, καταφέραμε και κρατήσαμε το μηδέν σε όλο το ματς, εύχομαι στη νέα χρονιά να πάρουμε και νίκες κόντρα στις μεγάλες ομάδες", υποστήριξε ο Δημήτρης Κουτρομάνος.

Photocredits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέα χρονιά, ίδια ΑΕΚ, 0-0 με τον Παναιτωλικό
Κόουτς παρ' το αλλιώς
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ