FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Γιουλ: "Θα έπαιρνα και πάλι το τελευταίο σουτ"

Final Four 2024, Γιουλ: "Θα έπαιρνα και πάλι το τελευταίο σουτ"
ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε εν όψει του Final Four της EuroLeague στο Βερολίνο, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, σε ένα ζευγάρι που συναντήθηκε στον περσινό τελικό της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague και ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε για το μεγάλο ραντεβού στο Βερολίνο (24/5, 22:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ο πολύπειρος παίκτης των Μαδριλένων δεν ξεχνά το νικητήριο σουτ στον περσινό τελικό που έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ, ενώ τονίζει ότι θα έπαιρνε και πάλι το τελευταίο σουτ αν χρειαζόταν.

Παράλληλα εξήγησε τα σημεία που πρέπει να προσέξει η Ρεάλ απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, την οποία χαρακτήρισε ως μία ομάδα που παίζει πολύ physical.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το δέκατο Final Four: "Έρχομαι με μεγάλο ενθουσιασμό και θέληση, γνωρίζουμε τη δυσκολία. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη, με το μυαλό της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

Για το καθοριστικό καλάθι πέρυσι: "Φυσικά έρχεται στο μυαλό. Το έχω δει πολλές φορές. Είναι ένα καλάθι που κάθε παιδί ονειρεύεται, να βάλει το νικητήριο σουτ σε έναν τελικό EuroLeague και έχει έρθει στο μυαλό μου πολλές φορές από τότε".

Για τον Ολυμπιακό: "Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ physical και πρέπει να ματσάρουμε τη σκληράδα".

Για το αν θα έπαιρνε και πάλι το τελευτίο σουτ: "Ναι, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, την κατάσταση του αγώνα, αλλά δεν πρόκειται να κρυφτώ αν η ομάδα και ο προπονητής πιστεύουν ότι είμαι η καλύτερη επιλογή για να κρίνω το ματς".

TAGS FINAL FOUR 2024 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ