ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κούσας: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για τον βαθμό"

Κούσας: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για τον βαθμό"

Ο Γιώργος Κούσας ψηφίστηκε ως MVP στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακού και κατά την βράβευση του μίλησε για τους στόχους της ομάδας που είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή. (VIDEO)

Ο Γιώργος Κούσας αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και παρέλαβε το βραβείο του στα γραφεία της εταιρίας JACOBS espresso, που είναι χορηγός της ομάδας του Παναιτωλικού. Κατά την βράβευση του ο άσος της ομάδας του Αγρινίου στάθηκε στην χαρά που του δίνει αυτό το βραβείο γιατί προέρχεται από τον κόσμο της ομάδας.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Είναι χαρά μου να βραβεύομαι από τους φίλους της ομάδας μας, όπως με χαροποιεί το γεγονός ότι είχα πάρα πολύ καλή απόδοση και βοήθησα την ομάδα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και κάναμε όλα τα παιδιά μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τον βαθμό. Θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε, να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά με τα παιδιά, να “δέσει” η ομάδα που είναι καινούργια και να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο. Σημασία έχει να σωθεί η ομάδα κι από εκεί και πέρα να μπορέσουμε να πάμε πιο ψηλά».

Ο αντιπρόσωπος της εταιρίας JACOBS espresso στην περιοχή κ. Χριστόφορος Στούμπος, στις δηλώσεις του τόνισε:\

«Είναι τιμή μας που βραβεύουμε τον Γιώργο Κούσα, κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και για εμένα και για την εταιρία μας, η οποία έχει παρουσία τα πέντε τελευταία χρόνια στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Η χορηγία μας προέκυψε από την αγάπη μας για τον Παναιτωλικό, που διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία και θα πάμε ακόμα καλύτερα».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ