ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Καμία ανησυχία για Μπόγιοβιτς

Καμία ανησυχία για Μπόγιοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Μπόγιοβιτς υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό. Το Σάββατο κυκλοφορούν τα εισιτήρια.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Τετάρτη (6/11) ο Μπόγιοβιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική και η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Έτσι τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα μπορέσει ο παίκτης να είναι στην διάθεση του Μάκη Χάβου και να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε φυσική κατάσταση με μπάλα και τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κουτρομάνος, ενώ θεραπεία έκανε ο Πόι.

Η προπόνηση της Πέμπτης (7/11) θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο EMILEON και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, όπως και οι προπονήσεις της Παρασκευής (8/11) και του Σαββάτου (9/11).

Στο μεταξύ τα εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου (ώρα 17.15) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 14.00 και την Κυριακή από τις 14.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΠΕΤΑΛΟ

Θύρα 6: 8 ευρώ

Θύρα 7: 10 ευρώ

Θύρα 7: (παιδικά – γυναικεία) 5 ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρα 4 (κεντρικά): 15 ευρώ

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα): 15 ευρώ

Θύρα 5: 10 ευρώ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 2: 20 ευρώ

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ