ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κωστούλας: "Παραμένει στόχος μας η παραμονή"

Κωστούλας: "Παραμένει στόχος μας η παραμονή"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, τον Μάκη Χάβο, την Σούπερ Λιγκ αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Αγρινίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας με δηλώσεις του στο Aχελώος 98.4 αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των Αγρινιωτών αναφέρθηκε στον προπονητή Μάκη Χάβο, στη μάχη της ομάδας για το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και στο θέμα της ενίσχυσης τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Κωστούλας για:

το αν περίμενε τέτοια πορεία ως τώρα:
«Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει την πορεία της ομάδας από την αρχή της χρονιάς. Πρέπει να δει λίγο πως διαμορφώνεται η κατάσταση. Εγώ βλέπω καλύτερη συνοχή και απόδοση πλέον κάτι που είδαμε και στο Περιστέρι. Έκαναν ότι είπε ο προπονητής, πρόσεξαν στην άμυνα, τον κάνουν σε πολλά ματς και αυτό μας δίνει βαθμούς»

το αν αλλάζει ο στόχος της ομάδας:
«Μια εύκολη παραμονή είναι ο μεγάλος στόχος και παραμένει. Αν αυτό μας δείξει ότι είμαστε στην μέση και το πετύχουμε και όχι προς τις τελευταίες θέσεις είναι ευχής έργο αλλά δεν σημαίνει ότι αλλάζουμε τον στόχο αφού είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν»

τον Μάκη Χάβο:
«Παρακολουθούσαμε την δουλειά του Χάβου και βλέπουμε την όρεξη που έχει. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Είναι συνεχώς πάνω στο έργο που ανέλαβε. Έχει εργατικότητα και διορατικότητα και μπορεί να παίξει ρόλο πολλά χρόνια στον Παναιτωλικό. Μακάρι να γίνει αυτό».

την καθυστέρηση όσο αφορά το πόσες ομάδες υποβιβάζονται:
«Εξ αρχής, πριν ξεκινήσει η σεζόν είχαμε μια απόφαση στην Λίγκα και είπαμε για 2 ομάδες να πέσουν. Η ΕΠΟ θα κρίνει. Αυτή θα αποφασίσει και θα δώσει το τελικό ΟΚ. Δεν έχει αλλάξει κάτι ως τώρα. Δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση από την ΕΠΟ και μετράει τα υπέρ και τα κατά. Υπάρχει και η πρόταση της football league για 3 ομάδες. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη τι γίνεται χρονικά γιατί πάντα αλλάζει. Πρέπει να μην πάρει άλλο παράταση γιατί δεν είναι καλό για κανέναν».

τη διάκριση στο κύπελλο:
«Αν έχουμε μια καλή κλήρωση και είμαστε τυχεροί θα προχωρήσουμε και θα πάμε στους 8 κάτι που δεν κάναμε ποτέ. Μακάρι να είμαστε τυχεροί. Αν πέσουμε με Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ δεν θα έχουμε την ίδια ευχέρεια. Θα ναι ατυχία. Αλλά υπάρχουν ομάδες που είναι της... κατηγορίας μας»

πιθανή ενίσχυση τον Ιανουάριο:
«Ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως έχουν. Πάντα ψάχνουμε για κάτι που θα κάνει την διαφορά. Το ίδιο και τώρα. Το είδαμε το μικρό κενό από τα πρώτα ματς και θέλουμε να το καλύψουμε. Δεν θα βγούμε να πούμε ότι θα κάνουμε 2,3,4 μεταγραφές αλλά ότι θα πρέπει να καλύψουμε τα κενά. Ψάχνουμε να βρούμε παίκτες για να γίνει αυτό».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ