ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ενσωματώθηκε ο Μπεχαράνο

Ενσωματώθηκε ο Μπεχαράνο

Διπλή προπόνηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή για τον Παναιτωλικό, που ανεβάζει "στροφές". Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν ο Θεοδωρίδης, ο Ετζενγκέλε και ο Μπεχαράνο.

Λειτουργική προπόνηση δύναμης στην αίθουσα του γυμναστηρίου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής για τον Παναιτωλικό. Το απόγευμα έγινε προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και ευλυγισίας. Στη συνέχεια ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ενώ ακολούθησαν πιεστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Λειτουργική προπόνηση δύναμης στην αίθουσα του γυμναστηρίου πραγματοποιήθηκε το πρωί. Το απόγευμα έγινε προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και ευλυγισίας. Στη συνέχεια ασκήσεις τεχνικής με μπάλα. Ακολούθησαν πιεστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν ο Θεοδωρίδης, ο Ετζενγκέλε και ο Μπεχαράνο, που συνέχισαν με ατομικό βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Ατομικό πρόγραμμα επανένταξης έκανε ο Μύγας. Ο Μπεχαράνο το πρωί υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι.

Το Σάββατο θα γίνουν δύο προπονήσεις στις 8.00 το πρωί και στις 6.00 το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ