ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εξετάσεις για Ρουμπουλάκου στον Παναιτωλικό

Εξετάσεις για Ρουμπουλάκου στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Ρουμπουλάκου αποχώρησε από την προπόνηση του Παναιτωλικού την Παρασκευή καθώς χτύπησε στο γόνατο. Δοκιμάζεται ο 23χρονος Πάνος Λινάρδος.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής αποχώρησε από το πρόγραμμα ο νεαρός Ρουμπουλάκου καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και δεν μπορούσε να συνεχίσει την προπόνηση. Ο νεαρός άσος θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και ο χρόνος αποθεραπείας του. Στην προπόνηση της Παρασκευής δεν πήρε μέρος και ο Κάπελ, ο οποίος απουσίασε και από αυτή της Πέμπτης προληπτικά ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας έκανε ο Μωραϊτης.

Σημειώνεται ότι στις προπονήσεις του Παναιτωλικού συμμετέχει ο 23χρονος κεντρικός χαφ Πάνος Λινάρδος, ο οποίος κατάγεται από το Μεσολόγγι και πέρυσι έπαιζε στην Κύπρο, στην Ομόνοια Αραδίππου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Προθέρμανση με μπάλα και ασκήσεις συντονισμού, ασκήσεις κατοχής μπάλας με έμφαση στις γρήγορες μεταβάσεις από άμυνα σε επίθεση και το αντίστροφο, καθώς και παιχνίδι με περιορισμούς με τους παίκτες χωρισμένους σε τρεις ομάδες, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση.

Για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε ο Κάπελ. Πρόγραμμα αποθεραπείας έκανε ο Μωραΐτης. Ο Ρουμπουλάκου δέχτηκε χτύπημα στο γόνατο στη διάρκεια της προπόνησης και θα υποβληθεί αργότερα σε εξετάσεις.

Για το Σάββατο προγραμματίστηκε προπόνηση στις 8.30 το πρωί και φιλικό με την ομάδα Κ20 στις 6.30 το απόγευμα στο Emileon".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ