ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Δεν έχει απαντήσει στον Παναιτωλικό η Χιμνάσια"

"Δεν έχει απαντήσει στον Παναιτωλικό η Χιμνάσια"
Μεντόσα

Ο εκπρόσωπος του Χαβιέρ Μεντόσα, Σαντιάγκο Ρουίς Αρκαούτε, υποστήριξε ότι η Χιμνάσια δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Παναιτωλικού, ότι ο παίκτης γνωρίζει για το ενδιαφέρον και ότι δεν υπάρχει προθεσμία για "ναι ή όχι".

Ο Παναιτωλικός εξακολουθεί και περιμένει την απάντηση από τη Χιμνάσια λα Πλάτα στην πρόταση για δανεισμό του 24χρονου Χαβιέρ Μεντόσα. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Σαντιάγκο Ρουίς Αρκαούτε, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής και το επιβεβαίωσε.

"Προς το παρόν ο παίκτης δεν πάει πουθενά. Επισήμως η Χιμνάσια δεν έχει δώσει απάντηση στην πρόταση της ελληνικής ομάδας. Υποσχέθηκε να απαντήσει στο mail που εστάλη, αλλά ακόμα το θέμα είναι πολύπλοκο. Ο Μεντόσα γνωρίζει για το ενδιαφέρον, αλλά τώρα στόχος του είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν έχει δοθεί προθεσμία στη Χιμνάσια να απαντήσει, αν και το mail έχει σταλεί εδώ και μία εβδομάδα" δήλωσε ο Λατινοαμερικανός μάνατζερ.

Φιλικό και διακοπές

Με την ομάδα Κ20 αγωνίστηκε το πρωί ο Παναιτωλικός και επικράτησε με σκορ 3-0, με γκολ των Μαρκόβσκι (26’), Κάπελ (50’) και Βασιλείου (56’). Στην αρχική ενδεκάδα ήταν οι: Κριστιάνο, Κούσας, Χαντάκιας, Κλέσιο, Κουτρομάνος, Μάκος, Πάουλο, Βασιλούδης, Μουνιός, Φερέιρα, Μαρκόβσκι. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Παπάζογλου, Ρουμπουλάκου, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάπελ, Βασιλείου, Κόρσιενς, Κωνσταντινόπουλος, Ζαρκάδας, Μήλιος. Από σήμερα άρχισαν οι καλοκαιρινές διακοπές και η επιστροφή ορίστηκε για τις 28 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Μεντόσα για Παναιτωλικό - Αστέρα"
Περιμένει την απάντηση της Χιμνάσια για Μεντόσα
Άκαρπη η πρώτη επαφή Μαρκόβσκι - Παναιτωλικού
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ