ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Περιμένει την απάντηση της Χιμνάσια για Μεντόσα

Περιμένει την απάντηση της Χιμνάσια για Μεντόσα

Ο Παναιτωλικός έχει καταθέσει πρόταση στη Χιμνάσια για το δανεισμό του 24χρονου μέσου, Χαβιέρ Μεντόσα, και περιμένει την απάντηση της ομάδας της Λα Πλάτα. (VIDEOS)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναιτωλικού για την επόμενη σεζόν, με τους ανθρώπους του Αγρινίου να κινούνται στην προσφιλή τους αγορά της Αργεντινής. Άλλωστε, ο Παναιτωλικός ήταν από τις πρώτες ελληνικές ομάδες που άνοιξαν το μεταγραφικό δρόμο για τη "χώρα του τάνγκο".

Ένας από τους στόχους που έχουν ξεχωρίσει είναι ο 24χρονος μέσος της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Χαβιέρ Μεντόσα. Είναι γεννημένος στις 2 Σεπτεμβρίου το 1992, έχει ύψος 1,71 και παίζει στην ομάδα του από το 2012. Ο Παναιτωλικός έχει υποβάλει πρόταση για το δανεισμό του Μεντόσα, αναμένοντας την επίσημη απάντηση της "λόμπο". Αυτή δεν έχει έρθει ακόμη, καθώς στο πρωτάθλημα της Αργεντινής απομένουν δύο αγωνιστικές ακόμη και μετά θα αρχίσει το "ξεσκαρτάρισμα" των ομάδων. Πάντως, στο Αγρίνιο επικρατεί αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης και την αύξηση της αργεντίνικης παρέας στην πόλη.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ