ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αποφασίζει για τερματοφύλακα

Αποφασίζει για τερματοφύλακα
Φερνάντες

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για τερματοφύλακα στον Παναιτωλικό, με τους Φερνάντες και Ράντμαν να είναι τα φαβορί και τον Αραμπατζή το αουτσάιντερ

Η θέση του τερματοφύλακα "καίει" τους ανθρώπους του Παναιτωλικού που θέλουν να κλείσουν άμεσα το συγκεκριμένο ζήτημα έτσι ώστε να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το όνομα του Ντάνιελ Φερνάντες είναι στην κορυφή της λίστας του Μάκη Χάβου, όμως παράλληλα εξετάζονται και οι Ράντμαν, Αραμπατζής αν και ο τελευταίος δεν φαίνεται να έχει πολλά πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα ανακοινώθηκαν και τα εισιτήρια διαρκείας:

"Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. σας ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Η διάθεση θα αρχίσει Δευτέρα 08.07.2013 στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο γήπεδο Παναιτωλικού και θα γίνεται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 09:00-13:00 και 18:00-20:00.

Οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα αγοράς και με πιστωτική κάρτα σε 10 άτοκες δόσεις. Οι παλαιοί κάτοχοι μπορούν να κρατήσουν τη θέση που είχαν την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Η κράτηση των θέσεων θα ισχύει έως 26.07.2013".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ