ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ανοίγει η μπουτίκ του Παναιτωλικού

Ανοίγει η μπουτίκ του Παναιτωλικού

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου θα ανοίξει η μπουτίκ του Παναιτωλικού, προκειμένου να παρουσιάσει τις νέες φανέλες της ομάδας με την παρουσία των ποδοσφαιριστών της.

Η μπουτίκ του Παναιτωλικού αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της για τους φιλάθλους της ομάδας του Αγρινίου, την Τετάρτη 27 Αυγούστου, προκειμένου να παρουσιάσει τις φανέλες που θα φορά τη τρέχουσα σεζόν στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

"Την Τετάρτη 27 Αυγούστου ώρα 19.00 η μπουτίκ του Παναιτωλικού ανοίγει! Παρέλαβε το νέο αθλητικό υλικό της Tempo και το διαθέτει στους φιλάθλους.

Πάρε την παρέα σου, έλα στο γήπεδο! Θα είναι εκεί όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έτοιμοι να υπογράψουν τις νέες φανέλες, να μοιράσουν αυτόγραφα να φωτογραφηθούν μαζί σας.

Η μπουτίκ θα είναι ανοικτή στη συνέχεια την Πέμπτη και την Παρασκευή, τις ώρες διάθεσης των εισιτηρίων (11.00 έως 17.00), όπως και τη μέρα του αγώνα από τις 15.00 έως την έναρξή του.

Ντυνόμαστε όλοι στα κίτρινα – μπλε και ετοιμαζόμαστε για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει το Σάββατο 30 Αυγούστου ώρα 21.30."

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ