ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Βόμβες μολότοφ στο αθλητικό κέντρο της Παναχαϊκής

(Ξένη Δημοσίευση) Μολότοφ που κατασχεθήκαν από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι απέτρεψαν χθες συμπλοκή μεταξύ μεγάλου αριθμού οπαδών ομάδων, στην περιοχή του Ο.Α.Κ.Α. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΑΔΑ/STR
(Ξένη Δημοσίευση) Μολότοφ που κατασχεθήκαν από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι απέτρεψαν χθες συμπλοκή μεταξύ μεγάλου αριθμού οπαδών ομάδων, στην περιοχή του Ο.Α.Κ.Α. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΑΔΑ/STR ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το προπονητικό της Παναχαϊκής στην Εγλυκάδα δέχτηκε επίθεση από αγνώστους σύμφωνα με ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναχαϊκή την Παρασκευή το πρωί.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε με επίσημη ανακοίνωση της η Παναχαϊκή το πρωί της Παρασκευής άγνωστοι βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και παράτησαν δυο βόμβες μολότοφ εντός των αποδυτηρίων.

Έγιναν αντιληπτοί όμως από τον φύλακα και τράπηκαν σε φυγή. Διαβάστε την ανακοίνωση των Αχαιών:

«Διάρρηξη έγινε σήμερα το πρωί στα αποδυτήρια της ομάδας μας στην Εγλυκάδα και τοποθετήθηκαν δύο βόμβες μολότοφ. Ο φύλακας που υπάρχει στον χώρο για την φύλαξη των εγκαταστάσεων τους αντιλήφθηκε και οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή. Έγινε καταγγελία στην Γενική ασφάλεια Πατρών που έκανε έλεγχο και αυτοψία στο χώρο και κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων».

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ