ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Στον Παναθηναϊκό ο Ντίνας

Στον Παναθηναϊκό ο Ντίνας
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε γνωστό πως ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στον Παναθηναϊκό. Την Δευτέρα υπογράφει ο παίκτης τετραετές συμβόλαιο. Βρέθηκε ο Μαπούκου και λύθηκε το συμβόλαιό του. Διαβάστε την ανακοίνωση

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Θανάσης Ντίνας, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (4/1) η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ο παίκτης θα υπογράψει την Δευτέρα τετραετές συμβόλαιο με τους "πράσινους", ενώ μέχρι το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον σύλλογο της Πάτρας.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό βρέθηκε ο Μαπούκου και έλυσε την συνεργασία του με τους Πατρινούς, όπως και ο Βρονταράς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει:

" 1. Μετά από συνάντηση του εκπροσώπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κυρίου Κώστα Ελευθεράκη και του μάνατζερ του παίκτη Ιωάννη Παπαδόπουλου, κατοίκου Γερμανίας, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Ντίνα από την ΠΑΕ Παναχαϊκή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Θανάσης Ντίνας θα υπογράψει τη Δευτέρα συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και οι συνολικές του απολαβές για τα τέσσερα έτη θα ανέλθουν σε 400.000 ευρώ. Ο Θανάσης Ντίνας θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στην ΠΑΕ Παναχαϊκή προκειμένου να την βοηθήσει στην προσπάθεια για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα έχει σημαντικό ποσοστό επί του ποσού, σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

2. Εξεδόθησαν από την ΕΠΟ τα Δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών Ν' Τζιοντό, Χοτζάλι και Παμπόε, εκ των οποίων οι Παμπόε και Χοτζάλι τέθηκαν άμεσα στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Κούτση. Τη Δευτέρα αναμένεται και η μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή Ν' Τζιοντό.

3. Ευρέθη ο ποδοσφαιριστής Μ' Πια Μαπούκου και κατόπιν εξουσιδότησής του στον δικηγόρο Αλιφραγκή, έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Λύθηκε, επίσης, σήμερα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Βρονταρά με την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Κατόπιν απόφασης του προπονητή Γιώργου Κούτση, θα δοθεί δανεικός είτε θα λυθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Σεϊτάι.

4. Την ερχόμενη Τρίτη 8/1/2013 και ώρα 07:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Βυζαντινό" η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας μας για τη σεζόν 2012-2013, όπως και βραβεύσεις ποδοσφαιριστών και προσωπικοτήτων της πόλης".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ