ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Κατσουράνης: "Η Παναχαϊκή έστειλε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα"

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Κώστας Κατσουράνης, με προσωπική του δήλωση μετά το ματς με τον Άρη ευχαρίστησε όλο τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο και πέρασε ένα διαφορετικό μήνυμα.

Να ευχαριστήσει τον κόσμο της Παναχαϊκής που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Αγυιάς και στήριξε την ομάδα θέλησε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο τεχνικός διευθυντής των πατρινών με προσωπική του δήλωση στάθηκε ιδίως στο διαφορετικό μήνυμα που πέρασε ο κόσμος με την παρουσία του και ιδίως με το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη.

Χαρακτηριστικά ο "Κατσούρ" έγραψε:

"Αισθάνομαι την ανάγκη μετά από το μεγαλείο που ζήσαμε σήμερα στην Αγυιά, να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τους οργανωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής που δημιούργησαν αυτή την εκπληκτική εικόνα στη Σκεπαστή.

Να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φιλάθλους μας, τον απλό κόσμο και τα χιλιάδες παιδιά που ήταν στο γήπεδο. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας, το Τεχνικό Επιτελείο και τη Διοίκηση και να σημειώσω ότι η Παναχαϊκή σήμερα έστειλε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα.

Υπάρχει και άλλο ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο που αντικατοπτρίζεται από την εικόνα των ποδοσφαιριστών μας, μπροστά στην κερκίδα με τον κόσμο να τους αποθεώνει παρά το γεγονός ότι δεν επιτύχαμε το σκοπό μας και δεν νικήσαμε. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κάνει κανείς, αλλά συμβόλαιο με την προσπάθεια έχει κάνει η Παναχαϊκή!

Υ.Γ.1 Συγχαρητήρια και πάλι στο κόσμο μας. Θέλουμε σε κάθε αγώνα αυτή την εικόνα. Αν την έχουμε σε κάθε ματς, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, μας δίνει δύναμη να διεκδικήσουμε καθαρό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ.2 Εκπαίδευση στους οπαδούς, εκπαίδευση στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλαγή νοοτροπίας. Υπομονή, επιμονή, πολλή δουλειά, λίγα λόγια.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ = ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Σας ευχαριστώ πολύ, Κώστας Κατσουράνης"

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ