ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Δεν μισώ τον Ολυμπιακό"

Ζαρντίμ: "Δεν μισώ τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε για το διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε πως δεν κρατά κακία σε κανέναν παρότι τον απέλυσαν ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση

" Ναι είναι αλήθεια ο Ολυμπιακός μου έστειλε το μετάλλιό μου. Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο για την κίνηση αυτή. Ήταν πολύ ωραία και τους ευχαριστώ όλους στη διοίκηση και όχι μόνο.

Δείχνει ότι αναγνωρίζουν και τιμούν τα όσα προσέφερα στην ομάδα στο δρόμο για το πρωτάθλημα", είπε αρχικά ο Ζαρντίμ στον "Πρωταθλητή".

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν κρατά κακία στον Ολυμπιακό: " Είναι πολύ ωραίο να είσαι πρωταθλητής και ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όχι δεν μισώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όχι δεν μισώ τον Ολυμπιακό όπως λένε. Φυσικά και στεναχωρήθηκα που διακόπηκε η συνεργασία μας και έφυγα στη μέση της σεζόν. Ήθελα να τελειώσω αυτό που άρχισα.

Ήθελα να τελειώσω αυτό που άρχισα. Ήθελα να τελειώσω τη δουλειά μου. Δεν πίστεψα ότι θα φύγω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μισώ την ομάδα. Κάθε άλλο. Μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός και δεν το ξεχνώ αυτό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα στην Ελλάδα".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο προπονητικό μέλλον του: " Έχω μάτια και αυτιά ανοιχτά για να δω τι γίνεται στην αγορά. Προς το παρόν ξεκουράζομαι, αλλά παράλληλα ψάχνω την επόμενη ομάδα της καριέρας μου. Θα δούμε. Προς το παρόν δεν έχω κάτι σαφές. Περιμένω την κατάλληλη πρόταση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ