ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Βλαχοδήμο στα Γιάννινα

Χωρίς Βλαχοδήμο στα Γιάννινα
INTIME SPORTS

Μετά από 4 συνεχόμενα παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έμεινε εκτός αποστολής για το πρώτο ματς των "8" του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΣ (27/2, 20:00 ΟΤΕ TV). Δείτε τους εκλεκτούς και τους κομμένους του Μίτσελ.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (Τετάρτη 27/2 20:00, ΟΤΕ TV) και οι επιλογές του Μίτσελ δεν προκαλούν έκπληξη.

Ο προπονητής της Πειραϊκής ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς στην Ήπειρο και από την 18άδα έλειπε μεταξύ άλλων το όνομα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Ο Έλληνας ταλαντούχος εξτρέμ μετά από 4 συνεχόμενα παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα, επιστρέφει στη θέση της εξέδρας που είχε συνηθίσει το προηγούμενο διάστημα, μόνο που αυτή τη φορά έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης και όχι επειδή δεν υπολογίζεται.

Ο Ισπανός προπονητής προτίμησε να του δώσει ανάσες ενόψει της συνέχειας, ενώ πήρε μαζί του τον Βούρο και τον Βέργο από την ομάδα Νέων, αφού οι κανονισμοί επιβάλλουν στις ομάδες να παίρνουν τουλάχιστον δύο γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε ο Λυκογιάννης που προέρχεται από τις ακαδημίες δεν υπολογίζεται για τα Γιάννενα, αφού ετοιμάζεται με την ομάδα Νέων για το κρίσιμο ματς του NextGen Series στο "Καραϊσκάκης" με την Άντερλεχτ (Πέμπτη 28/2, 19:00).

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι "τελειωμένοι" Πίνο, Μοδέστο, Ντιακιτέ και Πάντελιτς, ο Γιαννιώτης και ο ανέτοιμος Νταβίδ Φουστέρ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βέργος, Βούρος.

Στα της προπόνησης

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ έκαναν πολλές ασκήσεις επάνω στα τελειώματα των φάσεων, ρίχνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τελική προσπάθεια. Στη συνέχεια έδωσαν μεγάλο βάρος στην τακτική, δουλεύοντας επάνω στις στημένες φάσεις, με εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ. Έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας τη στρατηγική και την ανάπτυξή τους μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την αμυντική και επιθετική λειτουργία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ