ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδιαφέρον από την Ρωσία για Μασάντο

Ενδιαφέρον από την Ρωσία για Μασάντο
INTIME SPORTS

Πολύ σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα της Ρωσίας υπάρχει για τον Πάουλο Μασάντο. Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας θέλει μεγάλο ρωσικό κλαμπ να ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο "Γαύρος" ο Πάουλο Μασάντο, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγου της Ρωσίας που επιθυμεί διακαώς να τον αποκτήσει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόκειται για ένα σημαντικό σύλλογο του ρωσικού πρωταθλήματος, χωρίς να έχει γνωστό το ακόμη το όνομα της ομάδας.

Στη Ρωσία οι μεταγραφές είναι ακόμα ανοικτές και αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν οι Ρώσοι θέλουν να αποκτήσουν τώρα τον Μασάντο ή να τον θέλουν για το καλοκαίρι.

Ο Μασάντο, παρότι δεν έχει εντυπωσιάσει, διατηρεί το καλό όνομα στην αγορά ενώ το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από την Ρωσία ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε προλάβει να τον πάρει από την Τουλούζ με την σύμφωνη γνώμη του Πορτογάλου.

Στο πρωτάθλημα ο Μασάντο έχει 21 συμμετοχές έχοντας σκοράρει δύο φορές και στην Ευρώπη έχει οκτώ συμμετοχές, όλες βασικός, έχοντας σημειώσει ένα γκολ.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος της ρωσικής ομάδας βρίσκεται στην Αθήνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ