ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Τζιμπούρ, Αμπντούν στο Κύπελλο

Χωρίς Τζιμπούρ, Αμπντούν στο Κύπελλο
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ αποφάσισε να προφυλάξει τους Τζιμπούρ και Αμπντούν που έχουν υποστεί κακώσεις και τους άφησε εκτός αποστολής για το πρώτο (εντός έδρας) ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανθρακικό (18/4, 20:00).

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί την Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον Πανθρακικό (18/4, 20:00).

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Μίτσελ να μην υπολογίζει στους Τζιμπούρ-Αμπντούν και τον "τελειωμένο" Ντιακιτέ, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Συγκεκριμένα, οι δύο Αλγερινοί έχουν κάκωση στον δεξιό ταρσό (σχεδόν στο ίδιο σημείο) και συνέχισαν με συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία. Γι' αυτό το λόγο, έμειναν εκτός αποστολής και δεν θα παίξουν στο ματς κόντρα στην ομάδα της Θράκης. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Ντιακιτέ, λόγω ήπιων ενοχλήσεων στη μέση.

Αντίθετα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και βρίσκεται στους "εκλεκτούς" του Μίτσελ, ενώ προπόνηση έκαναν και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Πρόκειται για τους Μανώλη Σιώπη, Παιδάκη και Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ