ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Παπάζογλου, Φετφατζίδη στη Γερμανία

Χωρίς Παπάζογλου, Φετφατζίδη στη Γερμανία
Φετφατζίδης INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους ενόψει της αναμέτρησης με την Σάλκε (21/11, 21:45). Με 19 ποδοσφαιριστές στη Γερμανία, εκτός αποστολής οι Παπάζογλου, Φετφατζίδης.

Με προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας (19/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Σάλκε για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι "ερυθρόλευκοι" έριξαν το βάρος τους στην τακτική, χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης για δίτερμα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε διαρκώς οδηγίες, ενώ έκανε και εναλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ήταν χωρισμένοι οι ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια του διπλού. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από τους παίκτες που ήθελαν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το καλό τους πόδι.

Αμέσως μετά το πέρας της προπόνησης, ανακοινώθηκαν οι 19 παίκτες που θα αναχωρήσουν την Τρίτη για τη Γερμανία. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Παπάζογλου, Φετφατζίδης, αλλά και ο Λυκογιάννης που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση των Νέων με την Μαρσέιγ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τους Βλαχοδήμο, Τάτο που δεν έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη, θα γυμναστούν αύριο και μεθαύριο το πρωί στο Ρέντη στις 10:30.

Οσον αφορά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ακολούθησε και σήμερα το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, κάνοντας και αερόβιο με μπάλα στο γήπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ