ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερωτηματικό στην άμυνα ενόψει Σάλκε

Ερωτηματικό στην άμυνα ενόψει Σάλκε
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Σάλκε. Φαβορί ο Κοντρέρας για τη μία θέση.

Το ερώτημα ποιος θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού στο ματς με την Σάλκε μπορεί να ενδιαφέρει τον κόσμο της ομάδας ωστόσο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, παραμένει αναποφάσιστος για το αμυντικό δίδυμο στον κέντρο της άμυνας των "ερυθρόλευκων".

Οι Κοντρέρας, Παπάζογλου, Σιόβας και Μανωλάς βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Πορτογάλου προπονητή και διεκδικούν δύο θέσεις. Στα τελευταία δύο ματς του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με Παπάζογλου και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας.

Ο Σιόβας μάλιστα σκόραρε απέναντι στην Κέρκυρα και η απόδοση του γενικότερα ήταν πολύ καλή. Η εμπειρία του Πάμπλο Κοντρέρας του δίνει ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων διεκδικητών της θέσης.

Με παρτενέρ του Χιλιανού τον Μανωλά ο Ολυμπιακός είχε παίξει απέναντι στην Σάλκε στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκης και μέχρι τον αγώνα με τον Άρη αποτελούσε το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Επίσης, ο Σιόβας είναι βασικός στα τελευταία τέσσερα ματς και στην μεγάλη νίκη επί της Μονπελιέ γεγονός που μεγαλώνει τον προβληματισμό του Ζαρντίμ ενόψει του αγώνα με την Σάλκε.

Επιστρέφει ο Τοροσίδης ως δεξί μπακ ενώ ο Χολέμπας δεν χάνει την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στις υπόλοιπες θέσεις ο Μοντεστό σε ρόλο αμυντικού μέσου θα έχει δίπλα του τους Μανιάτη και Γκρέκο και μπροστά πιθανότατα θα ξεκινήσει ο φορμαρισμένος Αμπντούν, δεξιά ο Μασάντο ενώ στην κορυφή μεγάλο φαβορί είναι ο Μήτρογλου.

Σήμερα (19/11) θα κάνει τις πρώτες δοκιμές ο Ζαρντίμ για την 11αδα που θα παρατάξει στο Γκέσελκίρχεν και θα μιλήσει στους παίκτες του για την γερμανική ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ