ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Αφελάι και Κασάμι στην Κρήτη

Χωρίς Αφελάι και Κασάμι στην Κρήτη

Με αρκετές απουσίες ταξιδεύει ο Ολυμπιακός για την Κρήτη και την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (18/10, 20:30) στο Παγκρήτιο. Εκτός ο Αμπιντάλ. Η 18άδα που επέλεξε ο Μίτσελ για το ματς.

Με την προπόνηση της Παρασκευής (17/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την Σαββατιάτικη (18/10, 20:00) αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Στο πρόγραμμα εκγύμνασης το βάρος έπεσε στην τακτική, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κυκλοφορία της μπάλας με ταχύτητα και όσο το δυνατόν λιγότερες επαφές. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις και εκτελέσεις σε κόρνερ και φάουλ.

Ο Σιόβας έκανε μέρος του προγράμματος με την ομάδα, όπως και ο Μπενίτες. Αμφότεροι ανέβασαν ρυθμό αλλά έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Στην Κρήτη δεν θα ταξιδέψει και ο Αμπιντάλ, που βρίσκεται με άδεια στη Βαρκελώνη για οικογενεικό θέμα. Έτσι κι αλλιώς δεν τον υπολόγιζε ο Μίτσελ για το παιχνίδι του Ηρακλείου, αφού τον θέλει "φρέσκο" για τον αγώνα με τη Γιουβέντους.

Με το πέρας της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους 18 παίκτες της αποστολής για την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο. Εκτός, πέραν των Σιόβα και Μπενίτες, έμειναν και οι Αφελάι, Κασάμι, Εντινγκά, προκειμένου να πάρουν ανάσες μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχαν με τις Εθνικές τους ομάδες. Ο Ντοσεβί επίσης δεν ταξιδεύει με την αποστολή, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Για προσωπικό θέμα ο Αμπιντάλ στην Βαρκελώνη.

Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σαλίνο, είναι οι εκλεκτοί του Ισπανού τεχνικού.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν κανονικά το Σάββατο (18/10) στις 10:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ενώ η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για την Κυριακή (19/10) στις 11:00 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ