ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς μετακίνηση οπαδών τα ματς με την Παρτίζαν

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέσω επιστολής του υπεύθυνου ασφαλείας, η UEFA ενημέρωσε Ολυμπιακό και Παρτίζαν ότι δεν θα υπάρξουν μετακινήσεις οπαδών στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Πολύς λόγος είχε γίνει τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν και τους κινδύνους που ελοχεύει η μετακίνηση φιλάθλων για τα ματς σε Βελιγράδι και Πειραιά.

Οι Πειραιώτες την Δευτέρα (17/7) είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τη διοίκηση της Παρτίζαν για την μη ανταλλαγή εισιτηρίων και ότι αυτό μπορεί να το αποφασίσει μόνο η UEFA.

Πράγματι έτσι συνέβη, καθώς με επιστολή του Κένι Σκοτ, υπεύθυνου ασφαλείας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Ολυμπιακός και Παρτίζαν ενημερώθηκαν ότι δεν θα σημειωθούν ανταλλαγές εισιτηρίων και μετακινήσεις φιλάθλων για τα δύο ματς του 3ου προκριματικού γύρου. Οι δύο ομάδες δικαιούνται μονάχα από 20 VIP εισιτήρια.

Η UEFA προχώρησε στην ανωτέρω απόφαση, με βάση το άρθρο 24.1 του κανονισμού "ασφαλείας και σταδίων", σύμφωνα με το οποίο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει τη δυνατότητα για λόγους ασφαλείας να επιβάλλει στις ομάδες την μη ανταλλαγή εισιτηρίων και μετακίνηση φιλάθλων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η UEFA κάλεσε Ολυμπιακό και Παρτίζαν να ενημερώσουν τους οπαδούς τους για την μη πραγματοποίηση ταξιδιού στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Την Τρίτη (25/07) και το Παρτίζαν - Ολυμπιακός
Ο Χάσι έβγαλε τα συμπεράσματά του για την Παρτίζαν
Ντάρμπισιρ: "Δεν με ήθελε ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό"
Τζούκιτς: "Πρέπει να παίξουμε καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό"
Έτσι έπαιξε η Παρτίζαν με Μπουντούτσνοστ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ