ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντάρμπισιρ: "Δεν με ήθελε ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΕΚ-ΟΣΦΠ / CUP / FINAL / AEK-OLYMPIAKOS
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΕΚ-ΟΣΦΠ / CUP / FINAL / AEK-OLYMPIAKOS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματ Ντάρμπισιρ παραχώρησε συνέντευξη σε βρετανική ιστοσελίδα και θυμήθηκε το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ενώ αποθέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, παρότι αποκάλυψε πως ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν τον ήθελε στους "ερυθρολεύκους".

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ματ Ντάρμπισιρ στη βρετανική ιστοσελίδα " thesetpieces.com". Ο επιθετικός της Ομόνοιας μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πέρασμά του απ' τον Ολυμπιακό, ενώ θυμήθηκε το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

"Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε ένα απ' τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης και να πετυχαίνεις το νικητήριο γκολ", υποστήριξε αρχικά ο πρώτος σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος την περυσινή σεζόν, ενώ στη συνέχεια δεν παρέλειψε να "πλέξει" το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό.

"Ο Ερνέστο είναι ένας φανταστικός προπονητής. Η προπόνηση είχε τα χαρακτηριστικά της Μπαρτσελόνα. Συνέχεια πάσες και κίνηση. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, αν έκανα μία μακρινή μπαλιά, ακόμα κι αν ήταν σωστή επιλογή και κατέληγε στα πόδια του συμπαίκτη μου, θα σταματούσε την προπόνηση, θα έφερνε πίσω την μπάλα και θα σου ζητούσε η επίθεση να ξεκινάει από πίσω".

Βέβαια, όπως αποκάλυψε, ο νυν τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν τον ήθελε, αρχικά, στον Ολυμπιακό, αφού δεν αποτελούσε προσωπική επιλογή του: "Η πρώτη κουβέντα που μου είπε, όταν με είδε, είναι πως δεν με υπέγραψε αυτός και ότι δεν με ήθελε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ