ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Xριστοδουλόπουλος, Κονέ και Βύντρα

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Giorgos Samaras of Greece (L) and teammate Lazaros Christodoulopoulos celebrate defeating the Ivory Coast 2-1 as Kolo Toure of the Ivory Coast looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Χριστοδουλόπουλος και Σαμαράς πανηγυρίζουν GETTY IMAGES

Ο Ολυμπιακός θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους διεθνείς στο ρόστερ του και στους Μανωλά, Χολέμπας, Σάμαρη, Μανιάτη θέλει να προσθέσει τους Χριστοδουλόπουλο, Κονέ, Βύντρα. Πρόταση ανανέωσης στον Σιόβα

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Χοσέ Χολέμπας έδωσαν ρεσιτάλ από την αριστερή πτέρυγα στο ματς της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστούν και στον Ολυμπιακό, σήκωσαν ψηλά στη λίστα τους τον Μουντιαλικό διεθνή, ενώ ταυτόχρονα έκαναν πρόταση τετραετούς συμβολαίου στον Δημήτρη Σιόβα.

Ο Χριστοδουλόπουλος δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή που βλέπαμε στον Παναθηναϊκό, ωρίμασε στη Μπολόνια που υποβιβάστηκε και ο Ολυμπιακός πρέπει να τον διεκδικήσει από την Παλέρμο, που ήδη του έκανε πρόταση. Στον Πειραιά θέλουν να έχουν στο ρόστερ τους όσο το δυνατόν περισσότερους διεθνείς και ο Χριστοδουλόπουλος είναι πολύ καλή περίπτωση, όπως και ο Κονέ, που είναι όμως πολύ ακριβός και τον διεκδικούν και οι Λάτσιο, Τορίνο, Βερόνα.

Ακόμη και για τον Βύντρα που είναι ελεύθερος υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ ήδη κατατέθηκε πρόταση στον Δημήτρη Σιόβα για πρώιμη ανανέωση του συμβολαίου του, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Δεν έχει απαντήσει ακόμη ο διεθνής αμυντικός, που θα ήταν κι αυτός στην Βραζιλία, αν δεν προέκυπτε ο τραυματισμός του.

Κατά τα άλλα, όπως γράψαμε πριν από καιρό, προχωράει και η περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη, του 27άχρονου που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και μπορεί να αντικαταστήσει τον Μπονγκ ως εναλλακτική λύση στη θέση του αριστερού μπακ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ