ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Kαι Νιάνγκ και Ζινιάκ

Kαι Νιάνγκ και Ζινιάκ

Ο Νιάνγκ της Μίλαν είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, όπως και ο Ζινιάκ με το μεγάλο ετήσιο κασέ στην Μαρσέιγ. Ο Καρεμπέ έχει αναλάβει τις συζητήσεις με τον Γάλλο φορ των 16 γκολ την περσινή σεζόν στο Σαμπιονά.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κοιτάει προς τη Βραζιλία και να περιμένει το αποψινό (26/6) φινάλε των ομίλων για Μουντιαλικούς παίκτες, παράλληλα όμως έχει στη λίστα του και ποδοσφαιριστές εκτός... διοργάνωσης, με σειρά προτεραιότητας τον Μ' Μπαγιέ Νιανγκ της Μίλαν, τον Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ της Μαρσέιγ και τον Τζίμι Ντουρμάζ της Γκεντσλέρ.

Η Gazzetta dello Sport έγραψε πως: "Ο Μ' Μπαγιέ Νιάνγκ, ο οποίος επέστρεψε από το δανεισμό του στη Μονπελιέ, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιντσάγκι, θεωρείται ότι θα μετακινηθεί στον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κάμπελ, ο οποίος επιστρέφει στην Άρσεναλ, κι ο Ολυμπιακός θα τον ήθελε ως δανεικό".

Στον Ολυμπιακό δεν διαψεύδουν τα δημοσιεύματα και αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι ο υπ' αριθμόν ένας στόχος.

'Κλείνει" ο Εντινγκά

Για τον Ζινιάκ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς η Μαρσέιγ τον πουλά και ο παίκτης έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γάλλο φορ, που την περασμένη χρονιά πέτυχε 16 γκολ στο Σαμπιονά, με τον Καρεμπέ να έχει προχωρημένες συζητήσεις μαζί του.

Ο Ολυμπιακός, όπως γράψαμε και νωρίτερα, ενδιαφέρεται και για τον Τζίμι Ντουρμάζ της Γκεντσλέρ, τον 25άχρονο Σουηδό εξτρέμ, αν οι Τούρκοι ρίξουν τις απαιτήσεις τους κάτω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Θα πάρει τους δυο από τους τρεις, ανάλογα με τις διαπραγματεύσεις, ενώ περιμένει και την απάντηση του Κασάμι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ