ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ!

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ!

Ο Τζίμι Ντουρμάζ βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σουηδία. Τι μπορεί να προσφέρει ο Σουηδός εξτρέμ. (VIDEO)

Ο σουηδικός Τύπος αποκαλύπτει πως ο Τζίμι Ντουρμάζ βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που έχει προταθεί στους Πειραιώτες και αρέσει πάρα πολύ...

Όπως αναφέρει η "Aftonbladet", ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Γκεντσλερμπιρλιγκί και η συμφωνία είναι πολύ κοντά στην επίτευξή της. Ο Ντουρμάζ είναι ένας εξτρέμ που κάνει τη διαφορά. Με απίστευτη τεχνική κατάρτιση και σουτ-δυναμίτη. Είναι αριστεροπόδαρος και παίζει κυρίως ως αριστερός εξτρέμ. Μπορεί, όμως, να αγωνιστεί και δεξιά, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ. Βρίσκεται σε σούπερ ηλικία. Γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1989 στο Έρεμπρο, αλλά με τουρκική καταγωγή, είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ύστερα από δύο σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Γκεντσλέρ. Τη σεζόν 2013/14, είχε 6 γκολ σε 32 συμμετοχές στο τουρκικό Πρωτάθλημα, όλες ως βασικός. Είναι αριστεροπόδαρος, αλλά το δεξί δεν το έχει μόνο για να... ανεβαίνει στο λεωφορείο. Όποτε μπορεί, το δοκιμάζει.

Το σουηδικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σουηδός διεθνής βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο των τριών μεγάλων ομάδων της Τουρκίας (Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι, Μπεσίκτας), αλλά και της μικρομεσαίας Κασίμπασα, που τερμάτισε στην 6η θέση την περασμένη σεζόν. Ο Ολυμπιακός, όμως, διαπραγματεύεται εδώ και καιρό με την Γκεντσλέρ για τον βιρτουόζο εξτρέμ και οι δύο πλευρές απέχουν μία ανάσα από τη συμφωνία. Ο Ντουρμάζ, όπως αναφέρουν οι Σουηδοί, αναμένεται να διπλασιάσει τις ετήσιες αποδοχές του, φτάνοντας κοντά στο 1.000.000 ευρώ για κάθε σεζόν. Η τουρκική ομάδα ζητεί 5.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με το σύλλογο της Άγκυρας. Ο ίδιος δηλώνει πως θέλει να παίξει στο Champions League ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Ολυμπιακός προσφέρει μία τεράστια ευκαιρία στην καριέρα του.

O 25άχρονος, με ύψος 1,80μ., πριν την Γκεντσλέρ αγωνιζόταν στη Μάλμε για μία τετραετία (2008-2012), ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την ομάδα Φόργουορντ, που εδρεύει στο Έρεμπρο, γενέτειρα του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Είναι 17 φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας, με 1 γκολ στο ενεργητικό του. Έχει ένα Πρωτάθλημα Σουηδίας με τη Μάλμε το 2010.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ