ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάνει τον Αστέρα ο Μαρτίνς, μέσα ο Σισοκό

Χάνει τον Αστέρα ο Μαρτίνς, μέσα ο Σισοκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απρόοπτο στην προπόνηση της Τρίτης (17/1) για τον Ολυμπιακό, καθώς όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 ο Μαρτίνς γύρισε το πόδι του και χάνει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (18/1, 19:30). Στην αποστολή ο Σισοκό, εκτός ο Ανσαριφάρντ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη (18/1, 19:30) ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο.

Ο Αντρέ Μαρτίνς γύρισε το πόδι του στη διάρκεια του προγράμματος εκγύμνασης, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από το παιχνίδι του "Θ. Κολοκοτρώνης". Εκτός αποστολής έμεινε ξανά -μετά τον Πλατανιά- ο Αλμπέρτο Μποτία, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και το "παλεύει" για το Σαββατιάτικο (21/1) με την Ξάνθη στο Φάληρο.

Προληπτικά εκτός έμεινε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με σφίξιμο στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού. Στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο δεν συμπεριλήφθηκαν οι Τσόρι Ντομίνγκες, Καρίμ Ανσαριφάρντ για λόγους τακτικής, αντίθετα στην αποστολή μπήκε ο νεοαποκτηθείς Αλί Σισοκό. Επιστροφή στην δράση και για τους Σεμπά, Ελιουνούσι.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Πορτογάλος τεχνικός: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξανά οι Τούρκοι για Ιντέγε - Μπεσίκτας
Στόπερ Ολυμπιακού: Απόλυτος διχασμός για Μποτία!
Η όμορφη κοπέλα που "κράτησε" στην Αθήνα τον Ανσαριφάρντ
POLL: Ποια είναι η καλύτερη 11άδα του πρώτου γύρου;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ