ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά οι Τούρκοι για Ιντέγε - Μπεσίκτας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο η Μπεσίκτας στέλνει άνθρωπο της στην Ελλάδα για τον Ιντέγε. Μέσα στη βδομάδα τελειώνει του Ελαμπντελαουί. Εξαιρετικός ο Ρομαό ως στόπερ κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, βασικός ο Ντα Κόστα στο Μαρόκο.

Την στιγμή που ο Πάουλο Μπέντο παραμένει αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ, οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι άνθρωπος της Μπεσίκτας θα βρεθεί στην Ελλάδα για τον Ιντέγε.

Ο Νιγηριανός διεθνής φορ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έχοντας φτάσει ήδη τα 12 γκολ σε 14 ματς πρωταθλήματος, δύο παραπάνω από όσα πέτυχε σε ολόκληρη την περσινή διοργάνωση.

Ο Ιντέγε έχει προσελκύσει ενδιαφέρον συλλόγων και από την Κίνα, δεν μοιάζει ιδιαίτερα "ψημένος" με την προοπτική του τουρκικού πρωταθλήματος, ωστόσο αρέσει πολύ στην Μπεσίκτας και σύμφωνα με δημοσίευμα της "Fanatik" άνθρωπος της διοίκησης των "αετών" θα κάνει το ταξίδι στην χώρα μας για τον 28χρονο φορ.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ

Ο Μάρκο Σίλβα έχει κερδίσει πόντους μετά την επικράτηση της Χαλ κόντρα στην Μπόρνμουθ. Στο ντεμπούτο του σε αγώνα πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος τεχνικός οδήγησε τις "τίγρεις" στο τρίποντο -μετά από σχεδόν 2 μήνες- και γρήγορα ισχυροποίησε τη θέση του απέναντι στη διοίκηση, τους οπαδούς αλλά και τον Τύπο.

Δεν είναι τυχαίο ότι στον Σίλβα αποδίδεται ήδη και το διαφορετικό -προς το καλύτερο- αγωνιστικό πρόσωπο του Ράιαν Μέισον, παίκτη στον οποίο η Χαλ στήριζε πολλές από τις ελπίδες της για τη φετινή σεζόν όταν τον αποκτούσε από την Τότεναμ.

Για την θέση του δεξιού μπακ - χαφ έχουν προταθεί κι άλλοι παίκτες στη διοίκηση της Χαλ (όπως ο Φαν ντερ Βιλ), όμως ο Σίλβα επιμένει στον Νορβηγό του Ολυμπιακού (τον οποίο φυσικά γνωρίζει άριστα από την κοινή τους θητεία στο Λιμάνι) και στην Αγγλία εμφανίζονται βέβαιοι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

Παράλληλα επιμένουν ότι η Χαλ θα προτιμούσε να αποκτήσει τον παίκτη δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, διατηρώντας οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι.

ΣΤΟΠΕΡ Ο ΡΟΜΑΟ, ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ

Ο Αλεξί Ρομαό ήταν βασικός και μάλιστα σε θέση στόπερ για το Τόγκο, στο 0-0 με την Ακτή Ελεφαντοστού, παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο Ρομαό πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ήταν από τους καλύτερους του Τόγκο για να έρθει ο πόντους κόντρα στους Ιβοριανούς.

Βασικός, ως στόπερ, αγωνίστηκε και Μανουέλ Ντα Κόστα για το Μαρόκο, που όμως ηττήθηκε από την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με σκορ 1-0 (55' Κέιτζ) και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και είδε την κίτρινη κάρτα στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στόπερ Ολυμπιακού: Απόλυτος διχασμός για Μποτία!
Η όμορφη κοπέλα που "κράτησε" στην Αθήνα τον Ανσαριφάρντ
Oαρνητικός Μπέντο και η χαραμάδα για στόπερ στον Ολυμπιακό
Πέρασε απ'την έδρα της Οσμάνλισπορ η Μπεσίκτας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ