SPORTS & GOSSIP

Η όμορφη κοπέλα που "κράτησε" στην Αθήνα τον Ανσαριφάρντ

Η όμορφη κοπέλα που "κράτησε" στην Αθήνα τον Ανσαριφάρντ
INTIME SPORTS

H εφημερίδα "Goal News" και η στήλη "Κακίες" αποκαλύπτει την κοπέλα με την οποία είναι ερωτευμένος ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου και νυν του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Κυκλοφόρησαν πολλές φήμες ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην επιλογή του για να μείνει στην Αθήνα και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, έπαιξε ρόλο και η σχέση του με τραγουδίστρια. Πράγματι, υπάρχει ένα 'love story' στη ζωή του Ιρανού, ωστόσο η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με το χώρο στην οποία την τοποθετούσαν.

H εφημερίδα "Goal News" βρήκε τη σχέση του Καρίμ η οποία είναι η 23χρονη Ελληνοαμερικανίδα, Αλεξάνδρα - Σοφία Καλούλη. Η όμορφη κοπέλα σπουδάζει ναυτιλιακά και ψυχολογία σε Ελληνοαμερικάνικο Πανεπιστήμιο και παράλληλα προΐσταται της ναυτιλιακής εταιρείας IMEQ που άνοιξε πρόσφατα παράρτημα στα νότια προάστια.

Με τον Ανσαριφάρντ γνωρίστηκαν στη Γλυφάδα καθώς και οι δύο μένουν και συχνάζουν εκεί. Η ίδια μάλιστα έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφία αγκαλιά με τον Ιρανό στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στις Αυστριακές Άλπεις.

Φωτογραφίες από τις πρόσφατες διακοπές τους στην Αυστρία:

The best vacation in Austria...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Karim Ansarifard (@kariiiiim10) στις

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ