ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ωρα για ανάσες και "τεστ" ενόψει Άντερλεχτ

Ωρα για ανάσες και "τεστ" ενόψει Άντερλεχτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσόρι Ντομίνγκες "προβάρει" το μεσημέρι (15:00) με τον Ατρόμητο φανέλα βασικού για την ρεβάνς με την Άντερλεχτ. Και ο Καμπιάσο θέλει να παίξει για να αποκτήσει έναν ρυθμό τέσσερις μέρες πριν την ευρωπαϊκή πρόκληση.

Κακά τα ψέματα ο Μάρκο Σίλβα όσες προσπάθειες κι αν έκανε για να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεν μπορούμε να πούμε ότι στέφθηκαν και με απόλυτη επιτυχία. Είναι λογικό οι “ερυθρόλευκοι” να... ταξιδεύουν ήδη στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ. Όπως επίσης είναι απολύτως φυσιολογικό να μην έχουν ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν στις Βρυξέλλες.

To μεσημεράκι στο Φάληρο οι Πειραιώτες καλούνται να διασκεδάσουν τον κόσμο τους που θα βρεθεί στο γήπεδο. Μπορεί να ακούγεται σκληρό, μπορεί να ακούγεται άσχημο, αλλά από τη στιγμή που το κίνητρο του αήττητου χάθηκε, το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στην Άντερλεχτ και το ματς με τον Ατρόμητο περισσότερο θαθυμίζει κάτι σαν “αγγαρεία”.

Ο Σίλβα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μιλιβόγεβιτς και του Μποτία που είναι τιμωρημένοι λόγω της αποβολής τους με την ΑΕΚ. Επίσης, εκτός είναι ο Πάρντο, ο Ερνάνι και ο Σιόβας που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο,με τον τελευταίο μάλιστανα δίνει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει το ματς με τους Βέλγους. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να δώσει και ανάσες στους Ζντιέλαρ και Σεμπά.

Το ενδιαφέρον κυρίως θα εστιαστείσε δύο ποδοσφαιριστές: Σε Τσόρι και Καμπιάσο. Κατά κάποιο τρόπο και οι δύο θα περάσουν από ένα είδος τεστ και θα κληθούν να αποδείξουντο κατά πόσο βρίσκονταιστον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, έτσι ώστε να ριχτούν και την Πέμπτη (25/2, 22.05) στη μάχη για την πρόκριση στους "16" του Europa League.

Τον Ντομίνγκες τον έχει στο μυαλό του ο Σίλβα από την ώρα που τελείωσε το ματς στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ. Ο δε Καμπιάσο που δεν ήταν και 100% έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι στις Βρυξέλλες, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στους Περιστεριώτες και παράλληλα του δίνεται η ευκαιρία να στείλει και ένα μήνυμα στον προπονητή του ότι μπορεί να ποντάρει πάνω του ενόψει Άντερλεχτ.

Εν κατακλείδι, ηαναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα μοιάζεισίγουρα μεέναν αγώνα που θα είναιευκαιρία για μερικούς να πάρουν ανάσες, αλλά προπάντων θα αποτελείγια ορισμένους και το "διαβατήριο" για να μπουν στην ενδεκάδα της ρεβάνς με τους Βέλγους, όπως είναι οιΤσόρι και Καμπιάσο. Πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα δεν υπάρχουν.

Ο Σίλβα στην τελευταία προπόνηση μπέρδεψε για λίγο τους ποδοσφαιριστές του. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε στην ενδεκάδα τον Ρομπέρτο, τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Βούρο και Μαζουακού στην άμυνα, τους Καμπιάσο και Κασάμι στα χαφ, μπροστά τους τον Τσόρι, τον Φουστέρ στο ένα φτερό, τον Κολοβό ή τον Ντουρμάζ στο άλλο και στην κορυφή τον Πουλίδο αντί του Ιντέγε...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ