ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υποχρεωτικό "λίφτινγκ" με Ατρόμητο

Υποχρεωτικό "λίφτινγκ" με Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έξω οι τιμωρημένοι Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, οι τραυματίες Σιόβας, Πάρντο και οι Ζντιέλαρ, Σέμπα. Οι Βούρος, Μπουχαλάκης και Πουλίδο διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο (21/2, 15:00)

Το μυαλό των παικτών ταξιδεύει αναγκαστικά στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ και ελπίζει ο Μάρκο Σίλβα να μην δουν το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο (21/2, 15.00) ως μία τεράστια… αγγαρεία.

Εντάξει, είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, όμως, είναι μία υποχρέωση που καλούνται να την βγάλουν εις πέρας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μποτία και Μιλιβόγεβιτς, αλλά και οι τραυματίες Σιόβας, Πάρντο. Στην εξέδρα και οι Ζντιέλαρ, Σεμπά.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μπουχαλάκης, Βούρος και Πουλίδο, καθώς αναγκαστικά θα πάει σε «λίφτινγκ» ο Σίλβα. Λογικά θα δούμε στην ενδεκάδα και τον Τσόρι, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να συμβεί το ίδιο και με τον Καμπιάσο.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Πουλίδο, Ρέτσος, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ