ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βρέντζος: "Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να κρύψετε την ανυπαρξία σας..."

Βρέντζος: "Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να κρύψετε την ανυπαρξία σας..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μύδροι από τον Γιάννη Βρέντζο στην Super League, που εξαπέλυσε επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο χαρακτηρίζοντας τον κοινό συκοφάντη. "Το μόνο που σας νοιάζει είναι να καταστραφεί το ποδόσφαιρο", τόνισε μεταξύ άλλων.

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου εξαπέλυσε ο Γιάννης Βρέντζος στην Super League.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον χαρακτήρισε κοινό συκοφάντη τονίζοντας ότι αφήνει υπόνοιες για το θέμα Κωνσταντινέα ενώ γνωρίζει πως υπάρχει απαλλακτική πρόταση.

Ο Γιάννης Βρέντζος αναφέρθηκε και στο θέμα προστασίας των Καλύβα, Τσαχειλίδη εκφράζοντας την απορία του. "Φυσικά να προστατευτούν, αλλά από ποιον; Εσείς δεν τους λέγατε "εγκληματική οργάνωση" πριν λίγο καιρό; Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να κρύψετε την ανυπαρξία σας...", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

"Καθόμαστε όλοι στο ίδιο τραπέζι και κοιταζόμαστε στα μάτια. Μιλάμε για συναίνεση, καταγγέλλουμε τις αθλιότητες, όπως αυτή τώρα με τον κ. Μπίκα και έχουμε την ίδια στιγμή δηλώσεις από τον Αλαφούζο, έναν κοινό συκοφάντη, που δυναμιτίζουν και είναι πέρα από τα όρια!

Αφήνει διαρκώς υπόνοιες για την περίπτωση του φούρνου του Κωνσταντινέα! Φύλλο και φτερό έκαναν τις συνομιλίες μας και σε 7000 σελίδες δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος που να δείχνει σχέση με αυτό το γεγονός!

Ο Αλαφούζος ξέρει ότι υπάρχει απαλλακτική πρόταση για το συγκεκριμένο γεγονός αλλά συνεχίζει να ρίχνει λάσπη. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να καταστραφεί το ποδόσφαιρο και μας λέτε τώρα για τον Καλύβα και τον Τσαχειλίδη να προστατευτούν.

Φυσικά να προστατευτούν, αλλά από ποιον; Εσείς δεν τους λέγατε "εγκληματική οργάνωση" πριν λίγο καιρό; Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να κρύψετε την ανυπαρξία σας...", ήταν η τοποθέτηση του Γιάννη Βρέντζου στην Super League.

Να σημειώσουμε ότι λίγη ώρα αργότερα υπήρξε σενάριο που ήθελε τον Γιάννη Βρέντζο να ανακαλεί τους ισχυρισμούς του, ωστόσο από το Λιμάνι το διέψευδαν κάθετα, τονίζοντας πως ουδέποτε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανασκεύασε τα όσα κατήγγειλε.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αλαφούζος: "Θέλουν γρήγορες λύσεις οι φίλαθλοι, αλλά δεν θα διαλύσουμε αυτό που στήσαμε"
Τα κλάματα του Μπίκα και ο αποχαιρετισμός
Καραπαπάς: "Να μας σφυρίζει σε όλα τα παιχνίδια ο Σιδηρόπουλος"
ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος αυτής της πράξης"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ