ΕΛΛΑΔΑ

Τα κλάματα του Μπίκα και ο αποχαιρετισμός

Τα κλάματα του Μπίκα και ο αποχαιρετισμός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατέρρευσε ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Μπίκας στην ΕΠΟ, μόλις έμαθε για την φωτιά. Τους αποχαιρέτησε όλους και έφυγε για την Χαλκιδική.

Κατέρρευσε ο Γιώργος Μπίκας στην ΕΠΟ μόλις ενημερώθηκε για την φωτιά στο σπίτι του στην Χαλκιδική.

Ο πρώην πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ήταν από το πρωί της Τετάρτης στην Ομοσπονδίαγια να κάνει τους ορισμούς των διαιτητών για τα πρωταθλήματα της β’ και της γ’ εθνικής, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μαζί με τα άλλα δύο μέλη της Επιτροπής Δημήτρη Καλύβα και ΓιάννηΤσαχειλίδη, όπως είχε δεσμευτεί στον εκπρόσωπο τηςFIFA Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Φέρεται να ήταν έτοιμος μάλιστα, μετά και τις έντονες πιέσεις που είχε δεχθεί τα τελευταία 24ωρα και τις υποσχέσεις ακόμη και για αστυνομική προστασία, να ανακαλέσει την παραίτηση του, τόσο ο ίδιος αλλά και τα άλλα δύο μέλη της Επιτροπής.

Μόλις ενημερώθηκε τηλεφωνικά για την φωτιά στο σπίτι του στην Χαλκιδική, πήρε την οικογένεια του και αφού διαπίστωσε ότι ήταν στην Θεσσαλονίκη και δεν υπήρχε κίνδυνος για την υγεία τους, έβαλε τα κλάματα και μονολογούσε… «Τι άλλο να κάνω; Δεν μπορώ. Πάει, τελείωσα από το ποδόσφαιρο... Θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια...».

Μετά από λίγη ώρα, αποχαιρέτησε τους υπαλλήλους της ΕΠΟ που ήταν στα γραφεία, δείγμα και αυτό της οριστικής και αμετάκλητης απόφασης του για παραίτηση και αποχώρησε συνοδευόμενος από τους κ. Τσαχειλίδη και Καλύβα για το αεροδρόμιο με προορισμό την Θεσσαλονίκη και από εκεί για την Χαλκιδική.

Να σημειωθεί ότι το σπίτι στην Ιερισσό ανήκει σε συγκρότημα 13 κατοικιών και εκτός από το σπίτι του Γιώργου Μπίκα κάηκαν άλλες τρεις κατοικίες. Άγνωστο πόσες και ποιες ήταν ασφαλισμένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εντολή Κουτσοκούμνη για διακοπή στο πρωτάθλημα
Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ