ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Δεν θέλω μούτρα στον πάγκο"

Βαλβέρδε: "Δεν θέλω μούτρα στον πάγκο"
INTIME SPORTS

Παρατηρήσεις έκανε στους παίκτες ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφερόμενος στους αναπληρωματικούς που άργησαν να κάνουν ζέσταμα κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ μίλησε και γα τα μούτρα που βλέπει στον πάγκο. Διαβάστε τι είπε ο Ισπανός και τι απάντησε ο Πάντελιτς.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δείχνει συχνά το αυστηρό του πρόσωπο στους παίκτες, όμως δεν παύει σε κάθε ευκαιρία, όταν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει να ζητά να διορθωθεί και να κάνει παρατηρήσεις.

Αυτό συνέβη και στην προπόνηση της Παρασκευής, όπου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως οι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού άργησαν να κάνουν ζέσταμα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο .

"Οι περισσότεροι αναπληρωματικοί βγήκατε για ζέσταμα με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αργήσετε και δεν είναι πρόβλημα να βγείτε 5-10 λεπτά αργότερα, αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή.

Όταν λέμε ότι πρέπει να γίνει μία αλλαγή, πρέπει να γίνει εκείνη τη στιγμή και όχι να καθυστερούμε χωρίς λόγο. Είναι διαφορετικό να κάνουμε 2-3 λεπτά την αλλαγή και διαφορετικό 6 λεπτά. Τα 6 λεπτά είναι ένας πολύς χρόνος για το ποδόσφαιρο και ειδικά σε αυτά τα ματς που δεν τα έχουμε καθαρίσει", είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Μάρκο Πάντελιτς προσπάθησε να εξηγήσει στον προπονητή του πως: "Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουν πρώτα οι βασικοί μασάζ και μετά εμείς, γι’ αυτό αργήσαμε".

Κλείνοντας ο Βαλβέρδε εξήγησε στους παίκτες: "Εντάξει, δεν είναι πρόβλημα αυτό, αλλά είναι πιο γενικό το φαινόμενο. Το κακό είναι ότι όταν δεν κάνετε σωστό ζέσταμα, δεν θα είστε έτοιμοι όταν χρειαστεί να μπείτε στον αγώνα. Επίσης, μερικοί από εσάς έχουν μούτρα στον πάγκο και δείχνουν να μην έχουν όρεξη. Αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ