ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Είμαι ικανοποιημένος από τον Μέγκιερι"

Βαλβέρδε: "Είμαι ικανοποιημένος από τον Μέγκιερι"

Διαβάστε πως υποδέχθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε την ήττα από την Ντόρτμουντ και την εμφάνιση του Μέγκιερι. Τι είπε για το πέναλτι και την αλλαγή του Πάντελιτς.

Αποστολή στο Ντόρτμουντ: Γρηγόρης Μπάτης

Δεν άξιζε την ήττα από την Ντόρτμουντ ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μπάλας Μέγκιερι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

Για το ποια γεύση του αφήνει το σημερινό ματς και το αποτέλεσμα...

"Πιστεύω πως αξίζαμε κάτι περισσότερο. Ξεκινήσαμε άσχημα ενώ η Ντόρτμουντ δυνατά. Ήμασταν άτυχοι γιατί δεχτήκαμε γκολ, αλλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε την ισοπαλία και ένα καλύτερο αποτέλεσμα".

Για την ισοπαλία στο Λονδίνο και αν ο στόχος είναι η 3η θέση...

"Δεν πρόλαβα να μάθω το αποτέλεσμα γιατί δεν ήταν το πρώτο πράγμα που μ' ενδιαφέρει και δεν είχα χρόνο. Εμείς θέλουμε και τους 6 βαθμούς. Θα πάμε στην Γαλλία για τη νίκη όπως κάναμε και στο Λονδίνο και εδώ. Μετά θα έχουμε το τελευταίο ματς που πάλι θα ζητήσουμε το τρίποντο".

Για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού και αν μπορούσε να αλλάξει κάτι στην ανάπτυξη με βάση τα όσα είδαμε στα τελευταία 20 λεπτά και την αλλαγή του Πάντελιτς...

"Για το πέναλτι, κάτι μου είπαν αλλά δεν είδα τη φάση και δεν έχω άποψη. Τώρα έγινε και δεν πρέπει να δώσουμε σημασία. Την αλλαγή του Πάντελιτς την έκανα γιατί ήθελα να διεκδικήσω κάτι στο παιχνίδι και να πετύχουμε ένα γκολ. Τώρα που τελείωσε το ματς μπορούμε να πούμε αν θα έπρεπε ή όχι.

Όταν παίζεις με Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Μιραλάς, θα σου λείπει κάποιος στο κέντρο, όμως εμείς θέλει να δημιουργήσουμε κινδύνους σε στημένες φάσεις όπως έγινε και στο τελευταίο λεπτό".

Για την επιλογή του Μέγκιερι κι αν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός βρήκε τερματοφύλακα για το μέλλον...

"Οι τερματοφύλακες όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές για να διατηρήσουν τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα πρέπει να κάνουν καλές εμφανίσεις. Όσο για το σημαντικό ματς, σημαντικό ματς είναι πάντα το επόμενο. Αυτή την απόφαση την είχα πάρει και δεν μ' ενδιέφερε ποιος θα ήταν ο αντίπαλος.

Τώρα ήταν η Ντόρτμουντ αλλά θα μπορούσε να ήταν και κάποια ελληνική. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μέγκιερι, σήμερα ήταν καλός, αλλά το μέλλον είναι το επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ