ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσόρι: "Ο κόσμος μου δίνει κίνητρο"

Τσόρι: "Ο κόσμος μου δίνει κίνητρο"
Τσόρι INTIME SPORTS

Ο Τσόρι Ντομίνγκες μίλησε στο Sport24.gr και τόνισε πως ο Ολυμπιακός με εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στην Μάλμε μπορεί να προχωρήσει και στο Γιουρόπα Λιγκ. Τι είπε για τον κόσμο (VIDΕO).

"Εμείς κάναμε σήμερα τη δουλειά μας, έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Δεν σταθήκαμε τυχεροί στο άλλο ματς του ομίλου, αλλά νομίζω ότι σαν ομάδα αφήσαμε μία καλή εικόνα στην διοργάνωση και είμαστε ευχαριστημένοι από την συνολική δουλειά", ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου μέσου στο Sport24.gr, ο οποίος κατέληξε:

"Πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε πρώτα στο πρωτάθλημα και μετά στο Γιουρόπα Λιγκ".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είπε: "Το γεγονός ότι συνεχίζουμε στην Ευρώπη είναι προφανώς ένα κίνητρο για εμάς. Νομίζω ότι αν παίξουμε όμως σήμερα με πείσμα, έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε μακριά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρέπει να παίζουμε ομαδικά".

Ολυμπιακός - Μάλμε 4-2

Για το φανταστικό γκολ που πέτυχε, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το γκολ επειδή ήταν σε ένα δύσκολο σημείο του αγώνα που μας είχαν ισοφαρίσει. Σε μία χρονική στιγμή που τα πράγματα φαίνονταν δύσκολα για εμάς, το να πετύχεις ένα γκολ, όμορφο γκολ, είναι κάτι ξεχωριστό για κάθε παίχτη. Βέβαια ακόμα περισσότερο, όταν αυτό το γκολ βοηθά για να έρθει η νίκη".

Τέλος για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμος, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος από το χειροκρότημα του κόσμου όταν έγινα αλλαγή.

Αυτή την αγάπη που μου δείχνει θέλω να την ανταποδίδω στο γήπεδο με την απόδοση μου και το γεγονός ότι όταν βγήκα το γήπεδο με χειροκρότησαν, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια. Θέλω να βελτιώνομαι περισσότερο. Τους ευχαριστώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ