ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τους έχει όλους στην "πρίζα" ο Σίλβα

Τους έχει όλους στην "πρίζα" ο Σίλβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το παραμικρό δεν έχει δείξει ο Μάρκο Σίλβα στις προπονήσεις ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ (7/5, 21.00). Ποιες θέσεις θυμίζουν δυνατά "σταυρόλεξα"!

Συνεχίστηκε και την Τρίτη (3/5) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την τελευταία επίσημη υποχρέωσή του το Σάββατο (7/5, 21.00) στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Μάρκο Σίλβα για ακόμη μία φορά συνεπής στα όσα πράττει συνήθως πριν από τα μεγάλα ματς, έχει φροντίσει να μην διαρρεύσει το παραμικρό σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του.

Τοπ μεγαλύτερο ερωτηματικό έγκειται στο τι θα κάνει με την υπεράσπιση της ερυθρόλευκης εστίας, καθώς ούτε την Τρίτη (3/5) δημιουργήθηκε κάποια αίσθηση ότι ένας εκ των Καπίνο ή Ρομπέρτο θα ξεκινήσει 100%.

Σε γενικές γραμμές οι μοναδικοί σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης και Ιντέγιε. Με λίγα λόγια έχει καταφέρει ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην “πρίζα”. Εκτός από τον “άσο”, παίζεται μία θέση για το ποιος θα περάσει στο πλευρό του Μιλιβόγεβιτς (Κασάμι ή Καμπιάσο). Επίσης και οι δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης.

Ενδιαφέρον λοιπόν θα παρουσιάσουν οι προπονήσεις και των επόμενων ημερών, χωρίς ωστόσο να αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο Σίλβα την ενδεκάδα μέσα από τα διπλάκια που θα κάνει στο Ρέντη. Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα έχει άπαντες στην “τσίτα” μέχρι και λίγες ώρες πριν από τον τελικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ