ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το χαλασμένο air condition και η επιθυμία του Μιραλάς

Το χαλασμένο air condition και η επιθυμία του Μιραλάς
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, με δηλώσεις του σε βέλγικα ΜΜΕ επιβεβαιώνει πως ο πελάτης του ζήτησε να δει προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ μιλά για... αντίξοες συνθήκες κατά την διάρκεια του ραντεβού της Πέμπτης.

Ο Βέλγος ατζέντης, διευκρινίζει για ακόμη μια φορά πως το πρόβλημα και η διαφωνία τους με τον Ολυμπιακό, δεν έχει να κάνει με τις ετήσιες απολαβές αλλά με έναν όρο, όμως παράλληλα ρίχνει γέφυρες με τους "ερυθρολεύκους".

Όσο για τις συνθήκες που υπήρχαν στο ραντεβού της Πέμπτης; Ο Κριστόφ Ενροτό, τονίζει πως 5 ώρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν του έδωσαν κάτι για να φάνε, ενώ και ο κλιματισμός είχε χαλάσει.

"Ο Κέβιν θέλει να έχει τις ίδιες αποδοχές. Το πρόβλημα δεν είναι οι απολαβές, αλλά ένας όρο που θέλουμε να συμπεριληφθεί στο συμβόλαιο, το οποίο θα αποτελεί εγγύηση πως ο παίκτης θα πληρώνεται στην ώρα του, όμως η διοίκηση το απέρριψε", υπογράμμισε αρχικά ο Βέλγος μάνατζερ σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ενώ μιλά και με λεπτομέρειες για το κρίσιμο ραντεβού, που οδήγησε σε... αδιέξοδο:

"Ήμασταν σ' ένα δωμάτιο δίπλα από το γραφείο του προέδρου. Μέσω μιας πόρτας έρχονταν τα μηνύματα. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν 5 ώρες, δεν μας έδωσαν τίποτα να φάμε και το air condition είχε χαλάσει".

Όσο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Ενροτέ μιλά με τα καλύτερα λόγια: Ολυμπιακός είναι ένα καλό κλαμπ για τον Κέβιν, με τον οποίο θα μπορούσε να γίνει καλύτερος και να παίξει του χρόνου στο Champions League. Γι' αυτό και ζήτησε να δει άμεσα τον πρόεδρο της ομάδας. Θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ