ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το όνειρο του μικρού Γρηγόρη γίνεται πραγματικότητα!

Το όνειρο του μικρού Γρηγόρη γίνεται πραγματικότητα!

Ο Γρηγόρης Σταύρου, ένα παιδί με αυτισμό από το Τορόντο, θα δει από κοντά τον αγαπημένο του Ολυμπιακού από το Τορόντο, έχοντας πρόσκληση από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Αγαπάει τον Ολυμπιακό (του) με όλη του την ψυχή. Μπορεί να μην ζει στην Ελλάδα, εντούτοις λατρεύει παθολογικά τον σύλλογο. Ο λόγος για το μικρό Γρηγόρη Σταύρου, ένα παιδί που πάσχει από αυτισμό και ζει με την οικογένειά του στο Τορόντο του Καναδά. Είναι μακριά, αλλά για τον ίδιο ο Ολυμπιακός είναι κομμάτι του εαυτού του, της ψυχής του, της καθημερινότητάς του.

Δεν θα μπορούσε επομένως να μη μετράει αντίστροφα για το ταξίδι των Πειραιωτών στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο ένας σταθμός είναι το Τορόντο για το φιλικό με τη Μίλαν στο γήπεδο "ΒΜΟ Field" στο πλαίσιο του International Champions Cup, εκεί που θα δώσει το παρών και ο μικρός με την οικογένειά του για να δει από κοντά τη μεγάλη του αγάπη.

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη, όπως έχει δείξει και σε άλλες περιπτώσεις και για το λόγο αυτό απέστειλε πρόσκληση στην οικογένειά του να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να γνωρίσει τα μέλη του Ολυμπιακού. Ένα όνειρο για τον μικρό, που θα γίνει πραγματικότητα...

"Ανυπομονούμε όλοι η ομάδα να γνωρίσουμε τον μικρό Γρηγόρη από κοντά στο Τορόντο! Gregory Stavrou Inspires. we are very happy to meet you soon in person! ΘΡΥΛΟΣ", έγραψαν οι Πειραιώτες στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, κάνοντας κοινοποίηση μια φωτογραφία που ανέβασε ο πατέρας του μικρού, Αχιλλέας Σταύρου, στη δική του σελίδα.

Το Sport24.gr είχε μιλήσει με τον πατέρα του πέρυσι, μετά τον τελικό της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (100-88), κάνοντας μια πραγματική κατάθεσης ψυχής. Ορισμένα πράγματα υπερβαίνουν νίκες, διακρίσεις και τρόπαια. Ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινα συναισθήματα...

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε την σελίδα που έχει φτιαχτεί για τον μικρό στο Facebook.

Το όνειρο του μικρού Γρηγόρη γίνεται πραγματικότητα!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ