ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μυαλό στην Ξάνθη

Το μυαλό στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό ήδη προσπαθούν να... μαζέψουν τα κομμάτια τους από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας βρίσκεται στο ματς με την Ξάνθη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (6/2, 15:00).

Οι "ερυθρόλευκοι" θα κυνηγήσουν τη νίκη από νωρίς απέναντι σε μια καλά δουλεμένη ομάδα του πρωταθλήματος για δύο βασικούς λόγους.

Ο πρώτος είναι η ψυχολογία. Ως γνωστόν στον αθλητισμό η ψυχολογία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει πολύ καλά πώς για τη συνέχεια το ηθικό των παικτών του επιβάλλεται να είναι στο ζενίθ.

Και φυσικά ο δεύτερος είναι λόγος είναι το πρωτάθλημα. Στόχος που παραμένει άμεση προτεραιότητα τόσο της διοίκησης, όσο και του κόσμου.

Μετά την απώλεια του περσινού τίτλου, τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και τώρα και στο Κύπελλο, η κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου θα αποτελέσει... φάρμακο και θα δικαιώσει και τον Ευάγγελο Μαρινάκη, που δε δίστασε το περασμένο καλοκαίρι να βγάλει από την... τσέπη του έναν πακτωλό χρημάτων ώστε να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή.

Στην αναμέτρηση με την Ξάνθη ο Ισπανός τεχνικός ίσως να μην μπορεί να υπολογίζει στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό, του οποίου η κατάσταση θα εκτιμηθεί σήμερα. Πέρα από τον έμπειρο αμυντικό, στο νοσοκομείο θα βρεθεί και ο Μιραλάς, που ανεγκέφαλοι πέταξαν ένα γυάλινο ποτήρι, με αποτέλεσμα κάποια θραύσματα να τον χτυπήσουν στο μάτι.

Ο Βέλγος έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο χθεσινό ματς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ