ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το γκολ 77.000.000 ευρώ του Βάις!

Το γκολ 77.000.000 ευρώ του Βάις!
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα από την Παρί όμως οι οπαδοί του θα έχουν να θυμούνται το σόλο του Βάις που γέννησε "ένα γκολ 77.000.000 ευρώ". Διαβάστε τι έγραψε ιταλική ιστοσελίδα για το "μαγικό" του Σλοβάκου.

Ο Βλάντιμιρ Βάις αγωνίστηκε για μία μόλις σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Πεσκάρα όμως άφησε τόσο καλές εντυπώσεις με τη φανέλα των "δελφινιών" που ακόμα και τώρα τον μνημονεύουν στη γειτονική χώρα.

Το βράδυ της Τρίτης (17/9) ο Σλοβάκος διεθνής winger έδωσε μάλιστα μία πρώτη τάξεως αφορμή για να "ασχοληθούν" μαζί του, με την ιταλική ιστοσελίδα " Sportmediaset " να τον εξυμνεί για το σούπερ θεαματικό γκολ του όπου ξεχαρβάλωσε όλη σχεδόν την άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν.

"Ένα γκολ 77 εκατομμυρίων: αυτό είναι που σημείωσε ο Βάις στην Παρί στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το γκολ 77.000.000 ευρώ του Βάις!
INTIME SPORTS

Ο πρώην της Πεσκάρα, τώρα στην ομάδα του Ολυμπιακού, έκανε μία ποδιά στο Μαρκίνιος (σ.σ. οι Ιταλοί χρησιμοποιούν τη λέξη "tunnel" για το πέρασμα της μπάλας κάτω από τα πόδια ενός αντιπάλου) ο οποίος κόστισε στην Παρί 35.000.000 ευρώ και στη συνέχεια απέφυγε με ντρίπλα τον Τιάγκο Σίλβα που αξίζει 42.000.000 ευρώ, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για την προσωρινή ισοφάριση των Ελλήνων κόντρα στον Ίμπρα και την παρέα του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ