ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το 8ο γκολ του Ολυμπιακού που δεν είδατε

Το 8ο γκολ του Ολυμπιακού που δεν είδατε
INTIME SPORTS

Δείτε σε video ένα... νέο ποδοσφαιρικό ταλέντο που αναδείχθηκε την Κυριακή μετά το τέλος του ματς Ολυμπιακός-Αστέρας και μάλιστα αποθεώθηκε από τους φιλάθλους.

Το χθεσινό ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρας Τρίπολης ήταν συγκλονιστικό, με πολλά γκολ, εναλλαγές συναισθημάτων και μια εξαιρετική ατμόσφαιρα από τον κόσμο που βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Έναν κόσμο, που όχι μόνο ήταν στο φαληρικό γήπεδο αρκετή ώρα πριν τη σέντρα, αλλά έκατσε και περίπου μισή ώρα αφού ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, για να αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές. 7-2 επικράτησε ο Ολυμπιακός και οι φίλοι της ομάδας ήθελαν να το γιορτάσουν.

Όπως σας γράψαμε από την Κυριακή το βράδυ, περίπου 500 οπαδοί της ομάδας έμειναν στο γήπεδο και τραγουδούσαν , ζητώντας από τους παίκτες να βγουν για να αποθεωθούν, όπως και έγινε. Μέχρι εδώ, τα πράγματα είναι γνωστά και δείτε τα ξανά σε videos...

Αυτό που δεν έγινε γνωστό, είναι το ταλέντο ενός μικρού φίλου του Ολυμπιακού, που μόλις αποχώρησαν οι παίκτες με τις... παντόφλες, πήρε τη θέση τους και έκλεψε λίγο από τη λάμψη τους. Οι φίλοι της ομάδας φώναζαν: "Θρύλε βάλε κι άλλο γκολ" ενώ το ματς είχε τελειώσει και ο... πιτσιρίκος έκανε την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Ο μικρός θαυμαστής της ομάδας του Πειραιά, έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα του πέναλτι, έβαλε απέναντί του τον φίλο του και εκτέλεσε το πέναλτι. Απαίτησε μάλιστα να τον αποθεώσουν οι φίλοι της ομάδας, όπως και έγινε, ιδιαίτερα μετά το γκολ του! Ένιωσε για λίγο... Μιραλάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ