ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν έφευγε ο κόσμος από το γήπεδο

Δεν έφευγε ο κόσμος από το γήπεδο
INTIME SPORTS

Περίπου 500 φίλοι του Ολυμπιακού κάθισαν για παραπάνω από μισή ώρα μετά το τέλος του ματς στις εξέδρες και αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας. (videos).

"Κι άλλο γκολ, κι άλλο γκολ, Θρύλε βάλε κι άλλο γκολ", είναι ένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, ενώ το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έχει λήξει!

Ο Ολυμπιακός αν και δεν ξεκίνησε καλά με τον Αστέρα Τρίπολης και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε όχι απλά να γυρίσει το ματς, αλλά να πετύχει στο τέλος επτά γκολ!

Μεγάλο πρωταγωνιστής ο Κέβιν Μιραλάς με τέσσερα(!) γκολ και οι Αμπντούν, Μακούν.

"Δεν φεύγουμε"

Περίπου 500 φίλοι του Ολυμπιακού δεν αποχωρούσαν από το γήπεδο και φώναζαν να βγουν οι παίκτες, αλλιώς δεν θα έφευγαν! " Άμα δεν τους φέρετε δεν φεύγουμε από εδώ", "Είμαστε άρρωστοι τρελοί, είμαστε Ολυμπιακοί", κι άλλα πολλά.

Τελικά οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τον Νταβίδ Φουστέρ να δίνει τη φανέλα του σε έναν φίλο του Ολυμπιακού!

Οι παίκτες που αποφάσισαν να πάνε στον κόσμο είναι οι: Ομπάιθ, ο Καζίμ με το παιδί του, Χολέμπας, Μέγιερι, Κάρολ, Μελμπέργκ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Φουστέρ.

" Τρελαμένος ο Μαρινάκης"

Στη συνέχεια οι φίλοι του Ολυμπιακού γύρισαν και αποθέωσαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τραγουδούσε μαζί τους από την σουίτα του "Καραϊσκάκης"!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ