ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Stoiximan.gr υποδέχθηκε στη σουίτα του τους βετεράνους του Ολυμπιακού

Το Stoiximan.gr υποδέχθηκε στη σουίτα του τους βετεράνους του Ολυμπιακού

Το Sport24.gr βρέθηκε σε μια από τις σουίτες του "Γ. Καραϊσκάκης" στο ματς με τον Εργοτέλη και συνομίλησε με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού, καλεσμένους του Stoiximan.gr. Τι μας είπε ο Γ.Γ. του συνδέσμου, Αντώνης Γλύκας.

Το Σάββατο (14/2) ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-0 του Εργοτέλη, σε μια αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League. Με αυτή τη νίκη, οι Πειραιώτες διατήρησαν το +6 από τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου την Κυριακή (22/2).

Το Sport24.gr ήταν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στην ανάπαυλα της αναμέτρησης είχαμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν από το Stoiximan.gr στη σουίτα που διατηρεί η εταιρεία στο στάδιο Καραϊσκάκης.

Στο ημίχρονο υπήρχε μια πρόσκληση που περίμενε εμάς, την οποία και δεχθήκαμε με ευχαρίστηση, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τις παλιές δόξες του Ολυμπιακού.

Μας υποδέχθηκε ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης (μέλος του Δ.Σ. του Stoiximan.gr ) και κατόπιν ο Γενικός Γραμματέας των Βετεράνων, κ. Αντώνης Γλύκας.

Από την σουίτα παρακολούθησαν την αναμέτρηση και οι Παναγιώτης Κελεσίδης, Γιάννης Γκαϊτατζής (σ.σ. αντιπρόεδρος των Βετεράνων), Σωτήρης Γεωργουδάκης, Ανδρέας Μπονόβας, Θεόφιλος Καρασσαβίδης, και Βαγγέλης Καλογερόπουλος, που στο παρελθόν έχουν γράψει την δική τους ιστορία με τα "ερυθρόλευκα".

Κοινή τους θέση ήταν πως η αγάπη τους για τον Ολυμπιακό αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο, τόσο για τις δραστηριότητες του συνδέσμου Βετεράνων, όσο και για την συνεχή παρουσία τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τους αγώνες της ομάδας. Παράλληλα, άπαντες θέλησαν να στείλουν μήνυμα στον κόσμο των "ερυθρολεύκων" να σταθεί στο πλευρό της ομάδας την στιγμή που κορυφώνεται η μάχη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κλέψαμε λίγο από τον χρόνο του κ. Αντώνη Γλύκα, ζητώντας τους να μας μιλήσει για το έργο των Βετεράνων αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλει ο Ολυμπιακός σε τρία μέτωπα.

"Από το 1978 έχουν ξεκινήσει οι δραστηριότητες των Βετεράνων του Ολυμπιακού, ένας σύνδεσμος που είναι ο κορυφαίος στον πλανήτη. Όχι μόνο στην Ευρώπη. Είμαστε ιδρυτικά μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βετεράνων από το 2005, μαζί με την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ Μαδρίτης, την Λίβερπουλ και άλλους μεγάλους συλλόγους.

Ξεκινήσαμε μαζί μια προσπάθεια και σήμερα αριθμούμε περισσότερα από 100 μέλη. Φυσικά ο σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού παίρνει μέρος ανελλιπώς σε όλες τις δραστηριότητες. Είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που συμμετέχει σε αυτόν τον κορυφαίο θεσμό, κάτι σαν την UEFA Βετεράνων θα λέγαμε.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έφτασαν στα 630 παιχνίδια, για κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το τελευταίο μας ματς έγινε εδώ, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την ενίσχυση του έργου της Μητρόπολης Πειραιώς.

Παρουσία του Μητροπολίτη, του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά του κόσμου που έδωσε το παρών στις κερκίδες", μας είπε αρχικά ο κ. Γλύκας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δυναμικό παρών που δίνουν οι Βετεράνοι στις δραστηριότητες του συνδέσμου, από τον πρόεδρο Γιώργο Δαρίβα μέχρι τα νεότερα μέλη του:

"Κατεβάζουμε όμως και σπουδαία ομάδα. Πάντος, Καρεμπέ, Γεωργάτος, όλα τα "πυρηνικά όπλα" της ομάδας των Βετεράνων, που είναι ένας οργανωμένος σύνδεσμος με πάνω από 350 Βετεράνους του Ολυμπιακού. Από τον θρυλικό Γιώργο Δαρίβα, τον πρόεδρο του συνδέσμου μας, τον Ηλία Ρωσίδη και όλους τους μεγάλους παλαιούς άσσους μέχρι τους σημερινούς.

Με το που τελειώνει κάποιος την καριέρα του, είναι αμέσως μέλος των Βετεράνων του Ολυμπιακού. Παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα, για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς και βέβαια όλοι πάντα δίπλα στην ομάδα, όπως και σήμερα.

Είμαστε εδώ λοιπόν σήμερα με τον αγαπημένο μας φίλο, τον Γιάννη Σπανουδάκη, όπως και με κορυφαία ονόματα σαν τους Παναγιώτη Κελεσίδη, Γιάννη Γκαϊτατζή (αντιπρόεδρος των Βετεράνων), Σωτήρη Γεωργουδάκη, Ανδρέα Μπονόβα, Θεόφιλο Καρασσαβίδη, Βαγγέλη Καλογερόπουλο".

Το Stoiximan.gr υποδέχθηκε στη σουίτα του τους βετεράνους του Ολυμπιακού

Ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου μας μίλησε για το φετινό πρόγραμμα των Βετεράνων και την βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και γενικά της διοίκησης της ΠΑΕ:

"Είμαστε πάντοτε όλοι δίπλα στην ομάδα, κοντά στον Θρύλο μας, τον Ολυμπιακό μας. Τι έχουμε για τη φετινή χρονιά; Πάμε στην Πάτμο, πάμε στην Μυτιλήνη, στην Κάλυμνο, στον Βόλο, στην Ιτέα. Συνολικά θα δώσουμε πάνω από 20 παιχνίδια, ούτε εν ενεργεία ομάδες δεν έχουν τέτοιο πρόγραμμα. Και βέβαια με οργάνωση, ταξιδεύουμε στην ηπειρωτική Ελλάδα με το πούλμαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα στους βετεράνους, όπως και οι προηγούμενοι πρόεδροι. Ο Σωκράτης Κόκκαλης και όλοι στηρίζουν αυτό το απίστευτο έργο. Ό,τι κάνουμε ενημερώνουμε αμέσως την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βετεράνων, που εδρεύει στην Βαρκελώνη.

Εκεί υπάρχει ο αντίστοιχος άνθρωπος της Μπαρτσελόνα, ο Ραμόν Αλφονσέτα και οι συνεργάτες του ενημερώνουν και τις υπόλοιπες ομάδες, που τρίβουν τα μάτια τους. Γιατί η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν παίξει 50-70 παιχνίδια σε επίπεδο Βετεράνων, δίνουν από 1 έως 3 ματς τον χρόνο.

20 και 30 παιχνίδια που δίνουμε εμείς, με την οργάνωση που έχουμε, δεν τα πλησιάζουν. Με ιδιόκτητα γραφεία στο Πασαλιμάνι, που θα ζήλευαν ακόμη και μεγάλες ΠΑΕ".

Το Stoiximan.gr υποδέχθηκε στη σουίτα του τους βετεράνους του Ολυμπιακού

Ο κ. Γλύκας αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, καλώντας τον "ερυθρόλευκο" κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την προσπάθεια της:

"Πάνω απ' όλα είναι η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό. Είχαμε ένα αποτέλεσμα με την ΑΕΚ που δεν ικανοποίησε τον κόσμο της ομάδας. Αυτά συμβαίνουν. Στον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ θα πάρουμε την μεγάλη πρόκριση και θα προχωρήσουμε για το νταμπλ. Σήμερα οι Βετεράνοι σύσσωμοι, περισσότεροι από 100 συνολικά, είναι στο γήπεδο!

Ο πρόεδρος μας, ηλικίας 89 ετών, ο Γιώργος Δαρίβας είναι εδώ, όπως και ο Ρωσίδης. Όλοι εδώ δίπλα στην ομάδα, όπως μας βλέπετε. Αγαπημένοι, στηρίζουμε την ομάδα. Δεν σχολιάζουμε τίποτε, έχουν παίξει όλα τα παιδιά αυτά μπάλα και γνωρίζουμε πως υπάρχουν οι μέρες που κάτι μπορεί να πάει στραβά.

Είμαστε όλοι κοντά, γιατί η ομάδα σε χρειάζεται όταν υπάρχουν έστω και μικρά προβλήματα. Στον δρόμο λοιπόν για το 42ο πρωτάθλημα και το 5ο αστέρι στη φανέλα, στεκόμαστε στο πλευρό του Ολυμπιακού. Και βέβαια με τον φίλο μας, τον Γιάννη Σπανουδάκη, που τόσα χρόνια παρακολουθούμε τους αγώνες μαζί και τον αγαπάμε και εκτιμάμε ιδιαίτερα και τον οποίο ευχαριστούμε και σήμερα για τη φιλοξενία στη σουίτα του Stoiximan.gr

Με μια φωνή όλοι οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού καλούμε τον κόσμο, συσπειρωμένο δίπλα στην ομάδα, τώρα μας χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Κυνηγάμε τρεις στόχους, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλουμε το Κύπελλο, το πρωτάθλημα και ευρωπαϊκή διάκριση. Χρειαζόμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα, ειδικότερα τώρα που έρχεται ο μεγάλος εορτασμός για τα 90 χρόνια του συλλόγου μας".

Το Stoiximan.gr υποδέχθηκε στη σουίτα του τους βετεράνους του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ